Bu konu; ben onu cok sevdim dizisi ayrılan oyuncular haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, Ben Onu Cok Sevdim dizisinde adeta bir yaprak dokumu yaşanıyor. Dizinin tum başrol oyuncuları diziden birer birer ayrılıyor. Bu ayrılış haberlerinin sonuncusu da İclal Aydın'dan geldi. İşte haberin detayları...

Pana Film'in buyuk umutlarla yayına surmeye hazırladığı Ben Onu Cok Sevdim isimli dizi projesinden ayrılan ayrılana..

Daha once Adnan Menderes'in sevgilisini oynayacak olan Belcim Bilgin'in ardından Adnan Menderes'i oynayacak olan Mahir Gunşiray diziden ayrılmışlardı.. Gunşiray'ın ardından bu kez de dizide Adnan Menderes'in eşini oynayacak olan İclal Aydın'ın projeden ayrıldığı haberi geldi..

İşte İclal Aydın'ın 'Ben Onu Cok Sevdim' dizi projesinden ayrılış gerekcesi;

''İki bucuk ay once buyuk bir heyecanla dahil olduğum, Pana Film’in yeni projesi ‘‘Ben Onu Cok Sevdim’’ isimli dizide Berin Menderes rolunu ustlenmiştim. Adnan Menderes’i oynayacak olan Mahir Gunşiray’ın projeden ayrılmasıyla başlayan surec ne yazık ki buyuk heyecanımın, hevesimin ve hazırlığımın boşa gittiği bir noktaya geldi.

Her detayı ile hazır olduğum ve birkac gun icinde cekimlerine başlaması planlanan diziden fevkalede buyuk bir uzuntu ile ayrılmak zorunda kaldığımı bildirmek durumundayım.

Pana Film’e kolaylıklar diliyorum...

Sevgiler

İclal Aydın''