Bu konu; Sarai Sierra'nın Otopsisi Tamamlandı haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, gectiğimiz gun fotoğraf cekmek icin ulkemize gelen ve ortadan kaybolan ABD'li Sarai Sierra'nın Sarayburnu-Cankurtaran arasında cesedi bulunmuştu. Otopsisi bugun yapılan Sierra'nın otopsi bilgileri basınla paylaşıldı. İşte haberin detayları...

İstanbul'da kaybolduktan bir sure sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın olumuyle ilgili olay yerindeki araştırmalar devam ediyor. ABD'li kadının cesedi girişi 40 santim olan bir dehlizde bulundu. Başında derin bir yara izi, vucudunda cizik ve kesikler vardı. Cesedin uzerinde ahşap bloklar vardı. Dehliz girişinin 40 santim olması nedeniyle Sierra'nın cesedinin olduruldukten sonra getirilip konulduğu uzerinde duruluyor.

OTOPSİSİ TAMAMLANDI

İstanbul'da kaybolduktan bir sure sonra olu bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın otopsisi tamamlandı.

ABD'li Sarai Sierra'nın otopsisinde bazı bulgular elde edildi. Alınan ornekler, Adli Tıp Kurumu laboratuvarlarına gonderildi. Sierra'nın cenazesi de bugun ailesine teslim edilecek.

Orneklerin laboratuvar ortamında incelenmesinin ardından cıkan sonuclarla beraber otopsi raporu hazırlanacak.

Otopsi raporlarının genellikle 2-2,5 ay icinde tamamlandığı ancak Sarai Sierra'nın “ozel durumu” nedeniyle surenin biraz daha uzayabileceği oğrenildi. Raporun yaklaşık 3 ay icinde cıkabileceği tahmin ediliyor.

OLAY YERİNDE ARAŞTIRMA CALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Polisin, Sarai Sierra’nın olumuyle ilgili olay yerindeki arama calışmaları, saat 09.00’da tekrar başladı. Bugun delil arama calışmalarında dedektor, cim bicme makinesi ve dedektor kopek de kullanıldı. Olay yeri ve cevresinde 3 dedektor ve bir kopekle geniş caplı alan karış karış inceleniyor. Cinayetin aydınlatılmasında onemli bir ipucu olarak gorulen Sierra’nın tablet bilgisayarı ile cep telefonu bulunmaya calışılıyor.

Sarayburnu- Cankurtaran arasında, surların dibindeki dehliz icinde kaybolduktan 12 gun sonra Asayiş Şube Mudurluğu’nun kurduğu ozel bir ekibin iz surmesi ile cesedine ulaşılan Amerikalı Sarai Sierra icin inceleme devam ediyor.

40 SANTİMLİK DEHLİZ

Polis kaynaklarından edinilen bilgilere gore cesedin bulunduğu yer, surların dibinde girişi 40 santim, ici kucuk bir oda buyukluğunde bir dehliz. Burada kot pantolonu ve ic camaşırı dizine kadar indirilmiş halde cesedine ulaşılan Sierra’nın kafasında derin bir yara bulunuyor. Vucudunun buyuk kısmında darp sonucu oluşan curuklerin bulunduğu ve neredeyse her yerinde cizik ve kesiklerin olduğu belirlendi. Dehliz girişinin 40 santim buyukluğunde olması nedeniyle Sarai Sierra’nın olduruldukten sonra suruklenerek buraya getirilmiş olabileceği uzerinde duruluyor.

CESEDİN UZERİNDE AHŞAP BLOKLAR VARDI

Ayrıca ceset bulunduğunda, uzerinde tren yollarında kullanılan ahşap blokların olduğu, bu durum cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin cesedi saklamaya calıştıkları tezini ortaya cıkarıyor.