sevgili melekler demekki alt tabaka ust tabaka fark etmiyor maganda her yerde her şekilde aynı ozellikleri taşıyor size başak sayan ın roportajından kısa bir kesit aktaracağım hakikaten cok ilginc geldi..

"Hayatımda hic şiddet gormedim. Bir evlenme teklifi aldım. Ustelik arkadaşım olan birisinden. Yani ilişkimiz yok. Cok da iyi tanıdığım birisi. Boyle bir şey olamayacağını anlatmak istedim. Yuzume kahveyi fırlattı, tabaklar bardaklar havada ucuştu. Ben hayatımda boyle bir şey gormedim. 'Hayır' deyince cinnet getirdi. Hayatımın en buyuk şokuydu ve bunu 10 gun once yaşadım.

Bir restoranda yaptı bunu ve rezil olduk. Şunu anladım o an. Algılayamıyordum daha once. Kadın boşanmak ister, adam gider oldurur. Cok sacma geliyordu bana. Ben bunun nasıl olduğunu kendi gozlerimle gordum. Bu insan okumuş, kulturlu ve yurt dışında eğitim almış. İnsanın yapısıyla alakalı. Cıldırdığını gorunce cantamı aldım, gideceğimi anlayınca kaynar kahveyi yuzume fırlattı. Kafamı cevirmesem yuzum yanacaktı. Garsonlar araya girdi ben 'Polis cağırın' diye bağrıyordum".