Dunyaca unlu Brezilyalı model Adriana Lima, dun gece 'Var mısın Yok musun' yarışmasında kanserli cocuklar icin yarıştı.
F.Bahceli futbolcular Roberto Carlos ile Alex yayına bağlanarak vatandaşlarına şans diledi. Lima, yarışmada 75 bin TL kazandı.
Show TV ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun'un dun geceki konuğu dunyaca unlu top model Adriana Lima'ydı.
Cekimlerden once İstanbul'u gezen Lima, İstanbul'a hayran kaldığını soyleyip 'Burada bana muthiş guzel gunler yaşattınız. Kendimi ulkem Brezilya'da gibi hissettim. Daha geniş bir zamanda tekrar gelip, hem gezmek hem de tatil yapmak istiyorum' dedi.
'Var mısın Yok musun'da Cocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği (COKSEV) icin yarışan Brezilyalı unlu top model, program sırasında oldukca heyecanlı dakikalar yaşadı.
KUTUSUNDAN 100 TL CIKTI
Sempatik hareketleriyle yarışmacıların ilgi odağı olan Lima, kimi zaman kutuları actırma konusunda kararsız kaldı. O anlarda yarışmacılardan yardım istedi. Gecenin surprizi ise unlu modelin yaptığı samba dansı oldu. Son 2 kutuya 150 bin TL ve 100 TL ile giren top model, buyuk heyecan yaşadı. Hamdi Bey'in 75 bin TL'lik teklifi karşısında uzun sure duşundu ve sonunda teklifi kabul etti. Acun Ilıcalı ile birlikte kendi kutusunu acan unlu manken, kutudan 100 TL cıkınca cok sevindi. Adriana Lima, program sonunda kazandığı 75 bin TL'lik odulu 'Cocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği'ne (COKSEV) bağışladığını acıkladı.
BREZİLYALI DAYANIŞMASI
Adriana'ya surpriz yapan Acun Ilıcalı, 'Şimdi yayına birisini bağlayacağım, bakalım tanıyabilecek misin?' dedi. Ardından yayına Fenerbahceli Roberto Carlos bağlandı. 'Roberto Carlos'u kim tanımaz' diyen Lima, unlu futbolcunun Brezilya'nın efsanelerinden biri olduğunu ama bugune kadar hic tanışmadıklarını soyleyip, bu imkanı sağladığı icin Acun Ilıcalı'ya teşekkur etti. Roberto Carlos da Adriana'ya başarılar dileyip, 'Umarım iyi bir yarışma cıkarırsın' dedi. Carlos gibi Brezilyalı olan Fenerbahce kaptanı Alex de telefon acarak vatandaşı Lima'ya başarı diledi.