Eski sevgilisi Yasemin Ergene'nin, "Keremcem'le aşk yaşamadık" dedikten sonra İzzet Ozilhan'la Ferrari icinde goruntulenmesi uzerine "Sevgim az geldi, sana Ferari gerekti" isminde bir şarkı yazan Keremcem'e, genc oyuncudan yanıt geldi. Guzel oyuncu, "Bize değer verip bir şarkı yapmış, ne guzel! Bir erkeğe boyle şeyler yakışmıyor" dedi.
Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Ozilhan'la birlikte olan Yasemin Ergene'nin sevgilisiyle birlikte Reina cıkışında kırmızı Ferrari icinde goruntulenmesi, eski erkek arkadaşı Keremcem'le ilgili sorulara da, "Onunla bir birlikteliğimiz yoktu, aşk yaşamadık" demesi, genc popcuyu kızdırdı.
Yasemin Ergene'nin ilişkilerini inkar etmesi uzerine, "Sevgim az geldi, sana Ferrari gerekti" adında bir şarkı yazan Keremcem'in, "Birileri uzulsun, pişman olsun diye yazmadım. Ama 'Boyle bir ilişki yoktu' denmesi canını
yakıyor, bağırıyorsun. Gonderme yok, 'kustuğum' duygulardan biri" diye konuşması, bu kez genc oyuncuyu kızdırdı. Keremcem'in boyle bir şarkı yazmasını cok onemsemediğini belirten Ergene, "Bana ve İzzet'e değer verip
boyle bir şarkı yapmış, ne guzel! Ne diyebilirim ki... Erkeklerin bu şekilde davranması biraz yakışık almıyor acıkcası. Şaşırmadım, ama gercekten tuhaf ve ayıp. Cok soyleyecek bir şeyim yok. Zamanı gelince tabii ki benim de
acıklamalarım olacaktır. Ama şimdi değil. Cunku şu an susmak da bir cevaptır diye duşunuyorum" dedi.