reza zarrap reza zarrab resmi zarrap kimdir zarrab kimdir biyografi
Gunel Resimleri ve Ebru Resimleri bu adam her kimse sizce hangisi guzel arkadaşlarım. Ebru mu Gunel mi
GUNEL VE EBRU GUNDEŞ RESİMLERİ BUYRUN
KARARI VERİN

ŞARKICI GUNEL

Buda gunelin eski resmi arkadaşlarım

ŞİMDİ SIRA EBRUDA

Buda ebrunun eski resmi arkadaşlarım.

Reza Zarrap resimleri nerede kimdir bu adam neti o kadar araştırdım hic birşey bulamadım iyimi adamın bir tane resmi yok bulunca bu konuya ekleyeceğim..
Geciyoruz haberimize arkadaşlarım.

Osmantan Erkır'dan ayrılan Ebru Gunde'in Azeri şarkıcı Gunel'in sevgilisi Reza Zarrab'la aşk yaşadığı konuşuluyor.

Unlu şarkıcı Ebru Gundeş bir suredir 'Popstar Alaturka' adlı yarışmada juri uyeliği yapıyor ve yarışmanın hem sunucusu hem yapımcısı olan Osmantan Erkır'la aşk yaşıyordu. Sık sık evlenecekleri konuşulan cift biten programın ardından aniden ayrıldılar. Ebru Gundeş ayrılık olayını bir faksla medyaya duyururken Gundeş'in yeni yıla yeni bir aşkla girdiği iddia edildi.

Herşeyi erteledi Azerbeycan'a gitti...

GundeŞ'in yeni albumunde yer alan 'Sadece Sevdim' adlı şarkısının bestecisi ve soz yazarı olan Azerbaycanlı Reza Zarrab'la, Gundeş album calışmaları sırasında tanışıp dostluklarını ilerletmişler. Bir ay once Baku'ye konsere giden Gundeş ile Zarrab bu sırada da goruşmuşler. Reza Zarrab'ın kendi sevgilisi olduğunu belirten şarkıcı Gunel olayı duyuncva sinir krizleri gecirdi. Gunel İstanbul'daki tum işlerini erteleyip apartopar Azerbeycan'a Reza'nın yanına uctu. 24 yaşındaki Zarrab, muzik calışmalarının yanısıra cok zengin bir işadamı olarak da tanınıyor.