LİNET, 10 YILLIK SUSKUNLUĞUNU 'PAYLAŞMAK İSTİYORUM' İSİMLİ ALBUMU İLE BOZDU.

'Tartışmasız şu anda muzik dunyasının en iyi sesiyim!'...
11 şarkının yer aldığı albumde Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur'un klasikleşmiş şarkılarını seslendiren Linet, Sezen Aksu şarkısı da yorumladı. 10 yıl aradan sonra iddialı olduğunu soyleyen Linet, 'Hic taviz veremem. En iyi ses bende' diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Muzik dunyasının başarılı ismi Linet, on yıllık suskunluğunu bozdu. 'Paylaşmak İstiyorum' isimli albumunu cıkartan Linet, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Sezen Aksu, Hakan Altun, Murat Guneş, Bulent Ozdemir gibi usta isimlerin şarkılarını seslendiriyor. Muzik direktorluğunu Emirkan'ın yaptığı album icin iddialı konuşan Linet, 'Ben tartışmasız son on yılın en iyi sesiyim. Cok guzel şarkı soyluyorum. Sahneye de cok yakışıyorum' diyor.

80'li yılların unutulmaz şarkıları Orhan Gencebay'ın 'Cilekeş' ve Ferdi Tayfur'un 'Derbeder' şarkısını seslendiren Linet, 'İki buyuk ustayı albumumde buluşturdum. Bu benim icin buyuk bir onur. Bu albumun iki pırlantası bu şarkılar. Ve diğer butun şarkılarım pırlanta değerinde' diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Albumun tum masraflarını kendisi karşıladığını soyleyen Linet, ekonomik krizde buyuk bir risk aldığını vurguluyor ve, 'Eğer yaptığınız iş doğruysa ekonomik kriz değil hic bir engele tanımaz. Ben kendime, sesime ve şarkılarıma cok guveniyorum. O yuzden bu albumu kriz değil hic bir şey engelleyemez' diyerek 'Paylaşmak İstiyorum' albumumun muzik dunyasında buyuk bir acığı kapatacağını soyluyor.