oya aydoğan resimleri ozcan deniz fahriye evcen evlendi fahriye evcen oya aydoğan hakkında

Oya Aydoğan, onceki gun Radyo Pink'te katıldığı 'Cadı Kazanı' programında kendi keşfi Fahriye Evcen'e ateş puskurdu.

Fahriye Evcen'in katıldığı proğramlarda adınından hic soz etmediğini soyleyen Oya Aydoğan ' Bu cok ayıp. Fahriye tamamen benim keşfimdir. 'Almanya'da daha once oyunculuk yapıyordum demiş'. Oyunculukla asla alakası yoktu. Almanya'nın kucuk bir kasabasında yaşayan bir kızdı. Geldiği yeri cabuk unuttu. Oyunculuk aklında bile yoktu. Ben onu gormeseydim fabrikada calışıyor olacaktı. Belki şimdiye kadar evli veya nişanlı olurdu. Benim programımda konuklar arasındaydı. Program sonrasında yanıma cağırıp oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sordum. Hic duşunmuyordu. Ertesi gun Almanya'ya gitti. Sonra onları arayıp ısrar ettim babasıyla goruştum. Ediz Hun ve Hulya Kocyiğit'in bir dizisi vardı. Nuran Devres'e Fahriye'de bir rol yazdırdık.Sonra babası cikolatayla teşekkur etti. Benim adımı ağzına almıyormuş. Sen kimsin? Gecenlerde Alişan soyledi. Alişan'ın konserlerinde tanışmak icin sıraya giren sıradan kızlardan biriymiş. Ben arayıpta bunu soyledin mi demem ozurde beklemiyorum. Bu yenilerde boyle bir durum var. Cok zavallıca bir durum' dedi.