Bu konu, Kıvanc Tatlıtuğ'a Gore Guzel Kadın Tarifi haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, genc kızların sevgilisi Kıvanc Tatlıtuğ, kendisiyle yapılan bir roportajda guzel kadının tarifini vermiş. Şu sıralar Kelebeğin Ruyası adlı sinema filmiyle revacta olan Kıvanc Tatlıtuğ'a gore bakın guzel kadın nasıl ?

* Bir kadında en cok neyi beğenir, neyi takdir edersiniz?

- Makyaj yapmayan, cok sade, mumkunse koca koca topuklu ayakkabılar giymeyen, doğal, kendi gibi olan, her gun sacı başı yapılmış, sabahın sekizinde kuaforden cıkmış gibi gorunmeyen kadınları beğeniyorum. Erkeğin de, kadının da kendisiyle cok uğraşması hoş gelmiyor. Yoksa herkese saygım var. Ama bu benim kendi goruşum. Yok denecek kadar az makyaj, doğal bir yuz, sadelik bana samimi ve guzel gelir.

Başka nelerden hoşlanmazsınız?

- Marka takıntısı bana garip ve hatta komik geliyor. Birisinin ustunde oyle baştan aşağı marka gorduğum zaman bir tereddude duşuyorum. Ozellikle Avrupa’daki ikinci el dukkanlardan kıyafetler almayı seviyorum. Ayakkabıyı ikinci el almam ama eskitilmişini cok seviyorum. Ayakkabı ve deri ceket takıntım var. Bir insanın uzerindeki kıyafet marka veya cok pahalı olmak zorunda değil; onun değerini sen kendin verirsin. O senin ustunde olduğu icin değerlidir.