Sevgili melekler, başarılı oyuncu Perihan Savaş tam 10 kilo vermiş. Prof.Dr.Osman Muftuoğlu denetiminde kilo veren başarılı oyuncu bakın o kiloları nasıl vermiş...

Bol bol yiyerek zayıfladığını belirten Savaş "Listem oldukca geniş. Hatta hocamın bana verdiği pek cok şeyi yiyemiyorum. En onemlisi uc beyazdan uzak duruyorum. Zaten şeker kullanmazdım. Bende insilun direnci başlamıştı, onu kırmak gerekiyordu. Ona gore bir diyet programı uyguladım. Protein ağırlık beslendim. Sebzeleri bile etli yedim. Hedefimde 3 kilo daha var" dedi.
KOLESTROLE İNANMIYORUM
Unlu oyuncu uzmanların protein ağırlıklı beslenmenin kolesterolu yukselttiği iddialarını ise doğru bulmadığını soyledi. Savaş sozlerine şoyle devam etti: "Kolesterole başından beri inanmıyorum. Tamamıyla ilac firmaların yaratmış olduğu bir şey. Mesela bir aralar yumurta yenmeyecek diye kıyametler koptu, şimdi de Yumurta yiyebilirsiniz kolesterol yapmıyor' diyorlar.
Beslenme duzenini iyi kurmanız gerekiyor. Her oğun yemek yemek şart. Oğun atlamamak gerekiyor. Bunu yaptığınızda duzgun bir şekilde kilo verebiliyorsunuz. Ama bunyeden bunyeye de değişiyor. Herkesin diyet yapmadan once kan tahlillerini yaptırması gerekiyor."