Bu konu; Erol Kose "Nil Erkoclar Henuz Ameliyat Olmadı!" Dedi haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, yapımcı Erol Kose yine bir konuştu pir konuştu, buyuk bir bomba patlattı. Kose'nin soylediklerine gore Nil Erkoclar henuz erkek olmamış! İşte haberin detayları...

Kanalturk’te yayınlanan “2. Sayfa” programının bugunku konuğu unlu produktor Erol Kose, Nil Erkoclar’ın henuz cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadığını iddia etti.

Erol Kose, Nil Erkoclar’ın, heyet raporuyla hormon tedavisi gorduğu ve goğuslerinin alındığını, ancak erkek olması icin gerekli operasyonu henuz gecirmediğini soyledi. Unlu produktor sozlerine şoyle devam etti: “Ben bunu nereden biliyorum? Haksızlığa uğramış bir doktor hanım, bu operasyonun sorumlusu olan doktor hanımla konuştum. Kendisi beni aradı ve “Roportajlarda adım gecmedi. Sanki diğer doktorlar konuya hakimmiş gibi acıklamalar yaptı. Adımızın bilincli olarak zikredilmediğini, kamufle edilmeye calışıldığını duşunuyoruz. Ben de bunun uzerine konuşma gereği duydum. Biz bir surecteyiz, bu surec henuz bitmedi ama bitmiş gibi gosteriliyor.”