EUROVİSİON'DA TURKİYE'Yİ TEMSİL ETMEYE HAZIRLANAN HADİSE’YE ONCEKİ YILLARIN YARIŞMACILARINDAN TAM DESTEK GELDİ. HEPSİ DE “HADİSE’NİN ŞARKISI COK GUZEL, BAŞARIYLA DONECEK” DEDİ...

Şansı cok yuksek...

SERTAB ERENER: 2003 Eurovision birincisi Sertab Erener, bu yılki yarışmada Turkiye'yi temsil edecek Hadise'nin şansının yuksek olduğunu soyledi. 'Hadise Avrupa'da yaşayan ve orayı iyi bilen biri. Şarkıyı cok beğendim. Sahnedeki o 3 dakikayı en iyi şekilde kullanırsa, şansının cok yuksek olduğunu goruyorum.'

Atmosferi anlatacağım

SiBEL TUZUN: İki yıl once 'Superstar' şarkısıyla ulkemizi Eurovision'da temsil eden Sibel Tuzun, bu yılın finalisti Hadise'ye destek verdi. Hadise'nin şarkısını dinlediğini ve beğendiğini belirten Tuzun, 'Hadise'yi sonuna kadar destekliyorum. Daha once ulkemizi temsil ettiğim icin o atmosferi iyi biliyorum. Hadise'ye ilk fırsata bunları anlatacağım. Hadise bugune kadar hep guzel işler yaptı, kazanmaması icin bir neden yok. Şarkısı cok guzel, şansı yuksek.

İlk sekize girer

KENAN DOĞULU: İddia edilenin aksine her ulkenin, her katılımcının onemsediği bir yarışma. Hadise'nin de ulkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğine ve mutlaka iyi bir derece alacağına inanıyorum. Şarkısını eğlenceli buldum. İlk sekiz arasına kesinlikle gireceğini duşunuyorum.

Katılan herkes emek harcıyor

MOR VE OTESİ: Hadise'nin şarkısını dinledik, başarılı olur diye duşunuyoruz. Gecen yıl bize Eurovision teklifi gelmeden once yaptığımız bir roportajda, 'Eurovision da neymiş, amator işi' demiştik ama teklif geldi ve değerlendirdik. Oraya katılan herkes bir emek harcıyor. Hadise'ye bol şans diliyoruz.