Samsun'un Atakum ilcesi Esenevler Mahallesi ’nde yaşayan Ahmet Celik, ortağı olduğu arsayı ve uzerindeki 2 katlı evinin yerine yenisinin yapılması icin bir muteahhitlik firmasıyla anlaştı. Muteahhit firma ise arsadaki evin yıkımı icin tum hazırlıklarını tamamladı. Yıkım icin belediyeden yıkım ruhsatı beklenirken Karadeniz fıkrası gibi bir olay yaşandı. Başka bir firmanın kepce operatoru, gideceği adresi karıştırınca gelip bu binayı yıktı. Durum, komşuların muteahhit firmaya haber vermesiyle anlaşıldı. Konu Atakum İlce Emniyet Mudurluğu ’ne taşındı. Yanlış binayı yıkan kepce operatoru olay sonrası yıkım masraflarını talep etti. Muteahhit firmanın devreye girmesiyle sorun cozuldu. Binanın ilerleyen tarihte zaten yıkılacak olmasından oturu bir zarar meydana gelmeyen olay şaşkınlık yaşattı. Ahmet Celik, "Ben yıkacaktım burayı zaten muteahhitle anlaştık. Muteahhit bana verecekti burayı. Ben gelmeden başka bir kepceci burayı yıkmaya başlamış. Muteahhit de bunu duymuş. Komşular ona haber vermişler. Muteahhit de beni aradı durumu anlattı. Benim haberim olmadığını soyledim. Adres yanlışlığından gelip yıkmış burayı. Sıkıntı yok zaten biz yıkacaktık ama adam malzemeyi almaya calışıyor. Normalde gideceği adres veterinerin oradaymış. Arada var 2 kilometre mesafe. Yakın bir yerde de değil yakın olsa anlarım." dedi. Muteahhit firma yetkilisi ise olay yaşandığında şehir dışında olduklarını, arsadaki binanın yıkımı icin belediyeden yıkım ruhsatı bekledikleri sırada komşuların kepce operatorunun yaptığı yıkımı haber verdiğini, sonrasında devreye girerek sorunu cozduklerini bildirdi.