[h=1]HARUN KOLCAK 'İLLUMİNATİ' TARİKATI UYESİ Mİ?[/h]

[h=2]Kenan Ercetingoz’le Yuz Yuze programında seyircilerden gelen "Illuminati" sorusu, unlu pop muziği sanatcısı Harun Kolcak'ı sinirlendirdi...[/h]Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Ercetingoz ile Yuz Yuze programı, pop muziğin guclu seslerinden Harun Kolcak ve diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nu ağırladı.
Harun Kolcak programın ilerleyen dakikalarında izleyicilerden gelen soru karşısında ise fena patladı.
Kenan Ercetingoz, bir izleyicinin Harun Kolcak'ın boynunda yer alan kolyeyi merak ettiğini ve ne anlama geldiğini sordu.
Kenan Ercetingoz sorunun iceriğini daha da actı ve Harun Kolcak'a 'İlluminati' tarikatına uye misin' dedi.

Bu soru karşısında şaşıran Harun Kolcak, 'İlluminati hakkında konuşmak icin once Haclı Seferleri'ne ve Hz. Suleyman'ın tapınağında nelere rastlandığını araştırsınlar, sonra karşıma İlluminati ile cıksınlar ' diye konuştu.
Harun Kolcak'ın tepkisi karşısında Kenan Ercetingoz 'Bu soruya neden bozuluyorsun, acıklarsın' karşılığını verdi.
BEN HADDİNİ BİLEN BİR ADAMIM

Haddini bilen ve bilmediği konuda susan bir adam olduğunu belirten Kolcak, ' Pat diye İlluminati denmez. Once sembolizmi cozeceksiniz. Bu herşeyi goren rabbin gozudur. Ben bu kolyeyi 15 yıl once Almanya'dan aldım. Oyle bir bağlantı ile ilgili haberim de yoktu. Lutfen Haclı Seferleri ve Hz. Suleyman'ın tapınağında neler gormuşler ve Vatikan'a karşı tavır almışlar bunları oğrensinler sonra bana İlluminati yakıştırması yapsınlar' dedi.

SUPRUNTU BİLGİYLE HEDEF GOSTERİLMEZ

Anlamını bilmeden insanlara yapılan yakıştırmalara kızdığını belirten Harun Kolcak, ' Bana İlluminati diyebilirler farketmez. Bir insanın bilmediği bir konuda ve surpuntu bilgiyle hedef gostermesi ve yargılaması benim hoşuma gitmiyor' diye konuştu.

Daha once de buna benzer bir yakıştırmaların yapıldığı belirten Harun Kolcak, tartışmaın sonunda kameralara İlluminati işareti yaptı.