'Midyeci Ahmet' markasıyla tanınan Ahmet Cicek ile eski eşi Deniz Celebi arasında yaşanan dukkan polemiği devam ediyor. Cicek, boşanırken ilk actığı şubesi olan Beşiktaş'taki dukkanını eşine devretti ancak sonrasında bir acıklama yaparak dukkanla bir bağının kalmadığını soylemişti. Cicek'in bu acıklamasının ardından eski eş Deniz Celebi, dun sosyal medyadan bir video yayınladı. 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Cicek tarafından mağdur edildiğini soyleyen Celebi, Beşiktaş şubesinin elinden alınmaya calışıldığını belirtti. Deniz Celebi acıklamasında, "Geldiğimiz noktada bana ve cocuklarıma verdiği şubeyi bugun elimden almaya calışıyor. Anti propagandasını yapıyor. Cunku benim bir kadın olarak ayakta durmaya calışmamı istemiyor. Ben iki cocuğumla mağdur ediliyorum. Cok emeğim var. Markayı ben ayakta tuttum." dedi. Yaşanan bu gelişmenin ardından şube kavgasıyla ilgili bu sefer de soz sırası Ahmet Cicek'e geldi. Midyeci Ahmet'in boşandığı eşi isyan etti Eski eşinin acıklamalarından sonra Cicek de hakkındaki iddialara cevap verdi. Videoda gozyaşları icinde onceki eşinden olan cocuğunun iki gunlukken olmesinden bahseden Cicek, masaya yumruk atarak “Mezarı yok cocuğun.” diye bağırdı. Instagram hesabından acıklama yapan Ahmet Cicek şunları soyledi: "Bu videoyu yayınladığım icin cocuklarım adına cok uzgunum. Yanlış anlaşılmak benim en son isteyeceğim şeydir. Karşınıza boyle cıktığım icin cok uzgunum. Biz Deniz Hanım'la 4 ay once boşandık ve bazı kararlar aldık. Deniz Hanım benim ikinci evliliğimdi. İlk evliliğimi bilincsiz bir şekilde yaptım. Deniz Hanım'la aşık olarak yoklukta evlendik ve birlikte sırt sırta calıştık. Konuşmalarımda da kendimden cok onu yucelttim. Hicbir zaman hakkını yemedim. Beşiktaş'taki şubeyi acarken 1 kuruş param yoktu ve onun ailesinden para istedik. 100 dolar bile destek alamadık. Deniz Hanım'ın ailesinden bir konserde ekipman kuracağım icin arabasını istedim. 'Veririm ama sabaha kadar kalmasın. O yuzden veremem' dediler. Biz de 2-3 motor bulup onlarla gittik. Calıştık, işler de guzel gitti. Ailesi de bizimle calışmaya başladı. Ara sıra ailenden birilerinin bizimle calışmasından korkuyorum demiştim. Denedik ve her şey guzel gitti.
Para kazanmaya başladıktan sonra ailesi ve akrabalarıyla ilgili kulağıma dedikodular gelmeye başladı. Neredeyse butun sulalesi bizimle calışıyordu. Pandemide butun dunya kapatırken biz yatırım yaptık. Sonra cocuklarım ve eşimle Kaş'a tatile gittik. Eşimle cocuklarla alkollu mekÂna gitme diyerek bir tartışma yaşadık ben de sesimi yukselttim. Bu tartışma 2-3 surdu ve ben barışmak isterken o uzatmaya devam edince barışmak istemediğini anladım. Sonra bana 'ben markanın yarısını istiyorum' dedi. Ben de evli olduğumuz icin zaten her şeyin ortak olduğunu soyledim. Bu arada para ve imza işleri Deniz Hanım ve kardeşlerindeydi. Ben sadece kritik yerlerde kararlar veriyordum. Deniz kendini ekonomik olarak rahat hissetsin diye ben ona bir alan sağladım. Hak ediyordu, cok buyuk emekleri var.
Ben, şirketin yarısını isteyince kabul ederek vereceğimi soyledim. Akşamına da bana 'ben bir şey istemiyorum, sen psikoloğa gidip tedavi ol' dedi. Bana 'sen narsistsin' dedi. Ben de 6-7 seans bir psikologdan yardım aldım. Psikoloğum narsist olmadığıma karar verdi. Bir proje icin calışırken fikir anlaşmazlığı yaşadık ve Deniz ile kardeşleri beni seven, yanımda olan insanları bir bir işten cıkarmaya başladı. Deniz tartışmalarda cığlık atıp, ortalığı dağıtarak ve bayılarak tepki verirdi. Ben cocuklarım icin her şeye katlandım.
Boşandıktan sonra işler sozleşmelere geldi. Avukatım sozleşme bir durum fark etti. Cocuklarıma kalması icin bıraktığım şirket icin satma ve ortak alma hakkı istemiş. Bu arada daireler, yeni alınmış araba... İki gun bile kullanmama izin vermemişti, onu bırakıp arac kiraladım. Kucuk bir arabam vardı onu da kızıma vermiştim. Sonra kendime buyuk araba aldım. Satılma ve ortak alma isteğini gorunce amacın cocuklarıma kalması da değil de daha cok para kazanmak istenmesi olduğunu anladım. Bunları gorunce şoke oldum ve onlem almam gerekti. Emek verdiğim yeri neden ailesine vereyim ki? Sahip olduğumuz evi de ikiye bolmuştuk kimse satamasın ve cocuklara kalsın diye. Hakları kabul etmediğim icin dukkanı devretme işlerinde catışmaya girdik."