KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE ERKAN PETEKKAYA VE EBRU POLAT KONUK OLDU..PROGRAMDA BAZEN EĞLENCELİ BAZEN DE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI..
Programa gelirken Kenan Ercetingoz'den cekinen Ebru Polat 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!' diyerekten yanında getirdiği bir kutu cikolatayı programın sunucusu Kenan Ercetingoz'e verdi.
Erkan Petekkaya son dizisi 'Sonbahar' hakkında kısaca bilgi verdi.
'Sıcak' filminin yonetmeni Abdullah Oğuz, canlı yayına telefonla bağlandı ve Erkan Petekkaya'nın neden oyuncu kadrosundan cıkartıldığına acıklık getirdi.
Ebru Polat'ın mankenlikten şarkıcılığa gectiği hakkında cıkan haberlere cok sinirlendiğini soyleyen seksi şarkıcı, 'Boyle haberlerden cok rahatsız oluyorum! Manken-şarkıcı diye haberler donuyor! Hic podyuma cıkmadım. Cıkmayı da hic duşunmuyorum. Belki fiziğimden dolayı ya da bir suru dergide pozlarım olduğundan beni manken sanıyorlar ama oyle bir şey yok. Sadece kısa bir sure avukatlık yaptım.' dedi...
AKŞAM KEYFİ KENAN ERCETİNGOZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE ERKAN PETEKKAYA VE EBRU POLAT KONUK OLDU..PROGRAMDA BAZEN EĞLENCELİ BAZEN DE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI..
Programa gelirken Kenan Ercetingoz'den cekinen Ebru Polat 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!' diyerekten yanında getirdiği bir kutu cikolatayı programın sunucusu Kenan Ercetingoz'e verdi.
Erkan Petekkaya son dizisi 'Sonbahar' hakkında kısaca bilgi verdi.
'Sıcak' filminin yonetmeni Abdullah Oğuz, canlı yayına telefonla bağlandı ve Erkan Petekkaya'nın neden oyuncu kadrosundan cıkartıldığına acıklık getirdi.
Ebru Polat'ın mankenlikten şarkıcılığa gectiği hakkında cıkan haberlere cok sinirlendiğini soyleyen seksi şarkıcı, 'Boyle haberlerden cok rahatsız oluyorum! Manken-şarkıcı diye haberler donuyor! Hic podyuma cıkmadım. Cıkmayı da hic duşunmuyorum. Belki fiziğimden dolayı ya da bir suru dergide pozlarım olduğundan beni manken sanıyorlar ama oyle bir şey yok. Sadece kısa bir sure avukatlık yaptım.' dedi...
Ebru Polat canlı yayında 'Kalp Kalbe Karşı Derler' şarkısını soyledi...
Erkan Petekkaya'dan darbuka şov...
Unlu oyuncu Erkan Petekkaya gercek hayatta nasıl bir adam olduğunu anlattı...
Erkan Petekkaya canlı yayında yemek yapmaya kalkıştı ama yapamadı. Erkan Petekkaya'nın bugunku menusunde menemenin yanında İsrail vardı! Petekkaya yumurtaları İsrail'e benzeterek sertce kırdı ve bu şekilde Filistin'de yapılan zulmu kınadı...
Ebru Polat 'Seni Yerler' şarkısını seslendirdi...
Seksi şarkıcı Ebru Polat, 2 aydır Azeri bir bakanın oğluyla ilişki yaşadığını itiraf etti. Fenerbahceli Selcuk'la 2 yıllık ilişkisine 5 ay once 'son!' diyen Polat, hala Selcuk'la cok iyi dost olduklarını fakat şu an kalbinin Azeri bakan oğlunda olduğunu soyledi. '20 bin YTL'lik cantayı da sevgilisinin yeğeninin hediye ettiğini soyledi.
Erkan Petekkaya gectiğimiz gunlerde vefat eden iki dizi arkadaşı icin uzun hava soyledi.