Hayalet isimli filimde sevmiştim bu adamı, oldurulmuştu birileri tarafından ve o cok sevdiği eşine bir medyum aracılığı ile ulaşmaya calışıyordu. Cok guzel bir filmdi. Ama o sinemada harikalar yaratan adam kanser. 2 yılım kaldı diyor yine gozlerinde umutla... Umarım iyileşirsin PATRİCK SWAYZE...

EN OLDURUCU KANSER TURLERİNDEN BİRİ OLAN PANKREAS KANSERİNE KARŞI MUCADELE VEREN AKTOR PATRİCK SWAYZE, BELKİ 2 YIL DAHA YAŞAYABİLECEĞİNİ SOYLEDİ. AMERİKAN ABC TELEVİZYON KANALININ UNLU PROGRAMCISI BARBARA WALTERS'A KONUK OLAN 56 YAŞINDAKİ SWAYZE, KANSER TEŞHİSİ KONULDUĞUNDAN BU YANA KORKU VE KIZGINLIK YAŞADIĞINI ANLATTI.
'İlk Aşk İlk Dans' ve 'Hayalet' filmlerinin unutulmaz yıldızı Swayze, olum doşeğinde olduğu ve insanlarla vedalaştığı yonundeki haberleri yalanladı ve 'Oluyor muyum? Vazgeciyor muyum? Olum doşeğinde miyim? İnsanlara veda mı ediyorum? Asla' dedi.
Ancak, zamanının kısaldığını kabul ettiğini belirten Swayze, '5 yılın oldukca husnukuruntu ile gectiğini soyleyebilirim. İstatistiklere inanırsanız 2 yıl daha var gibi' diye konuştu. Yine de hala kendine 'Neden ben' diye sorduğunu belirten unlu aktor, bulunacak bir tedaviyle uzun sure yaşamak istediğini ifade etti.
'Geleceği hayal etmeye devam ediyorum, sağlıklı ve uzun bir geleceği. Kanserin golgesinde değil, ışıkta yaşayarak' diyen Swayze, ağrı kesici olmadan, titiz ve deneysel nitelikte bir tedavi gorurken yeni bir dizi cekimine başlaması uzerine insanların 'aklını kacırdığını' duşunduğunu soyledi.
'Beast' adlı dizisi gelecek hafta bir kablo tv kanalında yayımlanacak olan Patrick Swayze'e kanser teşhisi gecen yılın başında konulmuş ve aktor gecen ay olume yaklaştığı yonundeki haberleri yalanlamıştı.