Sevgili melekler, gectiğimiz Ocak ayında hayatını kaybeden Mehmet Ali Birand'ın twitter hesabı tartışlma konusu oldu. Hesabın oğul Umur Birand tarafından kullanılması ve tweet atıması takipciler tarafından hoş karşılanmadı. İşte detaylar...

Usta Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın twitter hesabı sosyal medyada tartışma konusu oldu.
Olumunun uzerinden daha aylar gecmeden 'Twitter'dan once ismi silinip, '32.Gun' oldu. Sonra da oğlu Umur Birand şahsi twitler atmaya başladı. Durum boyle olunca Birand'ın sevenleri tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.
Ote yandan Mehmet Ali Birand'ın bircok takipcisi ise duruma tepkisini takipci olmaktan cıkarak gosterdi.
İşte o twitler;
deniz ister @denizster
Mehmet ali birand'ın programını,twıtter hesabını kullanmakta nedir diye sormalı ogul birand'a,,bianda mehmet ali birand twıtı dusuyor.
serkan ustuner @sustuner
Birandin oglu Umur 32. gunu aldigi yetmiyormus gibi bir de Birandin 500 bin takipcili hesabini da indirmis.
ege bamyasi @ege_bamyasi
rahmetli birandın oğlunun, babasının twitter hesabını kullanması bi bana mı garip geliyor ya? bence yapmamalı bunu.
damla karaman @damlakaraman
oğlu birandın hesabından tivit attıkca euzubesmele cekiyorum istemsizce.
bozavali @bozavali
Bu Mehmet Ali Birand'ın oğlu ne paraci cıktı hala babasının resmini ismini programını devam ettiriyor bari profil resmini degil.
ozgur yorucu @ozguryorucu
@bozavali Takip edenler de unfollow etmeli. Kendi hesap acsın. Miras gibi kondu twitter hesabına...
Kımıl Zararlısı @canyilanci
Mehmet Ali Birand adina oglu tweet atiyor bir gerginlik yasiyorum bir anda karsima cikinca.

matrixus @matrixus
mehmet ali birand tivit atmis bu aksam tvye cikiyomus???