bu konu Dilan Cıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olup olmadığı yolunda bilgilere yer vermektedir.

Su Gibi programın da herkesi hayrete duşurup kafalar da soru işareti oluşturan Dilan Cıtak, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu belirtmişti.

Acaba Dilan kısa yoldan meşhur olmanın hayallerini mi kuruyor yoksa gercekten Tatlıses'in kızı mı?

İbrahim Tatlıses yaşadıkları birliktelik ve aşklarla yıllarca magazin dunyasından ismi hic duşmeyen sanatcıların başında geliyor. Hatta Tatlıses'in kadınları diye de bircok unlu kadınların isimlerini de az cok biliyorsunuz. Bizler bu unlu kadınları biliyoruz da birde unsuzleride var Tatlıses sesinin guzelliği ve yorumu kadar capkınlıkları ile de cok unlu bir sanatcı. Dilan Cıtak'a şoyle bir baktığım da sima olarak Tatlıses'e biraz da olsa benzettim. İşin garibi Serpil Cakmaklı da bu konu da Dilan Cıtak'a destek oluyor. Cunku bu olayı yıllar once duyduğunu ama sesini cıkarmadığını soyleyerek magazin dunyasını şaşkına cevirdi. Ve yine ne gariptir ki Tatlıses konu ile ilgili suskunluğunu hala korumaya devam ediyor.

Ne duşunuyorsunuz sizce İbrahim Tatlıses'in kızı olabilir mi ne dersiniz?

Bu olayla ilgili bugun başka bir gelişme yaşandı. Tv8'de yayınlanan' Aramızda Kalsın' programına konuk olan Serpil Cakmaklı " Dilan Cıtak’ın İbrahim Tatlıses’in kızı iddialarına, ‘Dilan’ın annesi Işıl benim yanımda calışıyordu. Hamileliğini gordum. Kendisine telefonlar geliyordu. Işıl eskiden 'İbrahim Tatlıses’den cocuğum var' demişti. Işıl’ın konuşması lazım. Ben her şeye tanığım ama İbrahim Tatlıses cıkıp konuşmalı. Mahkemede şahitlik yaparım. Ben de bu olayı herkes kadar biliyorum ama yasal olarak bilmek isterim. Ben bu olaya 1985 yılından beri bilmeme rağmen ağzımı fermuarla kapattım’ dedi.