Bu konu; Orlando Bloom Turkiye'de haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, dunyaca unlu aktor Orlando Bloom Turkiye'ye geldi. Magnum dondurmaları icin reklam yuzu olan ve kamera karşısına gecen Bloom'un eşi Victora's Secret modeli Miranda Kerr de yazın bir organizasyon icin ulkemize gelecek..

Cırağan Sarayı’nda, reklam filminde birlikte rol alacağı İtalyan model Carla Moure ile basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bloom, İstanbul’a ovguler yağdırdı, “Her zaman İstanbul’a gelmek istiyordum, burada olmaktan buyuk mutluluk duyuyorum” dedi.

Unlu aktor, basın toplantısının ardından koruması Levent Ağaoğlu’yla birlikte İstanbul turuna cıktı. Bebek’teki Mısır Konsolosluğu’na kadar arabayla giden Bloom, daha sonra yurumek istedi ve Bebek Parkı’nı gezdi. Aşiyan uzerinden Rumelihisarı’na kadar yuruyen Bloom, Boğaz’ın ve cevredeki balık tezgahlarının fotoğraflarını cekti. Oyuncu, daha sonra Nar Cafe’nin en ust katına cıktı, İstanbul Boğazı manzarasına karşı Turk kahvesi ve cay icti. Cıkışta da “Turk cayı cok guzel, tadı mukemmel! Bu arada ilk defa iki kıtayı birbirine bu kadar yakın gordum. Avrupa’dan Asya’ya baktım, cok yakınlarmış” dedi. Bloom, kahve ve cay keyfinin ardından reklam filminin cekileceği otele gecti.
hurriyet