Sevgili melekler, başarılı muzisyen Sinan Akcıl'ın evleneceği one suruldu. Şarkıcı Hadise'nin ardından adı hic kimseyle anılmayan Akcıl'ın evleneceği iddasını gazeteci Onder Sarıahmetoğlu ileri surdu. İşte haberin detayları...

Sinan Akcıl, Hadise’yle yaşadığı aşkın ardından kimseyle goruntulenmemişti. Unlu şarkıcının sır dolu aşk yaşantısı herkes tarafından merak edilirken Akşam gazetesi yazarı Onder Sarıahmetoğlu, bugunku koşesinde olay yaratacak bir iddia one surdu. Sarıahmetoğlu, Sinan Akcıl’ın Bostancı Gosteri Merkezi’nde verdiği konserde baş danscısı olan Efes Kızlarından olan Nihal Ozturk’e “Nihal Acıl” diye hitap ettiğini yazdı.
İşte Akşam gazetesi yazarı Onder Sarıahmetoğlu’nun olay yaratan yazısı:
Dun bircok gazetede okudunuz Sinan Akcıl&Hande Yener konserini. Hande uctu, Sinan Bostancı'yı yıktı gibi detaylarla. Gelin gorun ki, o yazılanlar bir buzdağının sadece suyun ustundeki kısmı. O gece daha neler neler yaşandı...
KULİSLER ARASI VİZE UYGULAMASI
Hande ve Sinan uzun zamandır birlikteydi. Soylediklerine gore muzikal bir birliktelikti bu. Bir sure once ayrıldılar. Fakat coktan Bostancı konseri alınmıştı. Ayrılık olunca planlar değişti, aynı sahnede iki yabancı oldular. Konser gunu sahne arkasında buz gibi ruzgÂrlar esti. İki sanatcının kulisleri olabilecek en uzak noktalarda hazırlansa da, provalar sırasında ekipler birbirlerine su bile vermedi! Sinan'ınkiler Hande'nin, Hande'ninkiler Sinan'ın tarafına hic gecmedi.
AYRILIK YARAMIŞ
Sinan'ı kulisinde ziyaret ettim. Kısa bir sohbet sonrası sordum aklımdakini... 'Nasıl gidiyor ayrılık' dedim... Gulumsemekle yetindi ama mutlu olduğu belliydi. Gozleri parlıyordu. 'Gozlerin parlıyor, yeni bir aşk mı var?' dediğimde konuyu değiştirme girişimi onu ele verdi. Ağzını bıcak acmasa da belliydi biri olduğu...
İŞ SAHNEDE COZULDU. ANLAYANA...
Sinan sahnede yeni şarkılarını da soyledi ve dans etti. Dans ederken, danscılardan birine, diğerilerinden bir tık fazla konsantreydi. Dikkatimi cekti ama emin değildim, derken Sinan sahnede o kız icin 'Nihal Akcıl' dedi. Beklediğim şifre buydu.
İŞTE O KIZ!
Sinan'ın yeni sevgilisi Nihal Ozturk. Oldukca guzel bir danscı. Hande Yener'den 15 yaş kucuk. 1988 doğumlu. Bir Efes kızı... Cok yeni bir ilişki ama birbirlerine dolu dolu, aşkla bakıyorlar. Hayatın cilvesi işte. Hande, Sinan ve yeni sevgilisiyle 15 dakika arayla aynı sahnedeydi o gece!
AŞK, EV, ARABA...
Sinan'a aşk yaramış. Hayatını temize cekiyor. Hande Yener'le yollarını ayırdıktan sonra buyuk değişikler var. Acarkent'te 3 katlı bir villaya taşınmış. Konser gecesi o evdeki ilk gecesiydi Sinan'ın. Hatta, hem başarılı konseri hem de yeni evine taşınmasını kutlamak icin mini bir parti verdi evinde. Evden sonra arabasını da yenilemiş Sinan. 200 bin liralık bir Range Rover Evoque almış kendine.