EBRU GUNDEŞ, SEVGİLİSİ OSMANTAN ERKIR'LA AYRILDIĞINI BASINA GECTİĞİ FAKSLA DUYURDU.
Ayrılığın nedeni ise Gundeş'in son albumu 'Evet'teki 'Sadece Sevdim' şarkısının soz ve muziğine imza atan Azerbaycanlı Reza Zarrab ismindeki işadamı. Ebru Gundeş ve unlu yapımcı sevgilisi Osmantan Erkır, medya kuruluşlarına gectikleri faksta ilişkilerini bitirdiklerini acıkladı. Duyuru metninde 'Takriben 1,5 yıldır devam etmekte olan birlikteliğimizi, tum cabalarımıza, birbirimize olan sevgi ve saygımıza rağmen yaşam tarzı ve karakterlerimizdeki farklılıklardan dolayı arzu ettiğimiz sonuca artık taşıyamayacağımızı gorerek sona erdirmiş bulunmaktayız' diyen ikili, bu karara saygı duyan herkese de teşekkur etti.
Ayrılığın ardından ikili cephesinden hemen dedikodular da yukselmeye başladı. İddiaya gore Ebru Gundeş'in 'Evet' adlı son albumundeki 'Sadece Sevdim' şarkısının sozlerini yazan ve besteleyen Azeri Reza Zarrab'la yakınlaşmasının ayrılığa neden olduğu soyleniyor. İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi unlu isimlerin albumlerine şarkı veren Zarrab, icinde altı farklı şirket bulunduran Royal Denizcilik şirketinin de sahibi. Yaklaşık iki aydır goruşen cift, ilişkilerini gizli tutuyor.
İŞTE O ŞARKI
Reza Zarrab'ın Ebru Gundeş icin bestelediği 'Sadece Sevdim' şarkısının sozleri:
Olmaz sana kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp
İnan sokerim yerinden.
Anlamıyorsun gonul derdinden
Neler cektim elinden
Kac kere kırdın, kac kere uzdun
Beni perişan ettin sen
Yine de ah etmedim, yine de ah etmedim.
Sadece sevdim, sadece sevdim ben.