Fenerbahce Başkanı Ali Koc, Kuzey Kıbrıs Turk Cumhuriyeti ziyaretinde onemli acıklamalarda bulunurken, eski başkan Aziz Yıldırım icin de konuştu. Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'a Fenerbahceli İş İnsanları Derneği 1. Yıl Balosu'nda mesaj gonderen Ali Koc, "Aday ol, secime gidelim" dedi. Sarı-lacivertli kulubun başkanı acıklamasında, "Sayın Aziz Yıldırım'a gelmek istiyorum. Kendisi ameliyat olmuş. Acil şifalar diliyorum. Keşke ameliyat olmasaydı. Cok soyleyeceğim şeyler vardı. Defalarca soylememe rağmen karşıma cık aday ol. Geldiğimiz gunden beri arkamızdan işler cevirip, altımızı oyup... Onların niyetleri, tek dertleri pes etmem. Cunku 2018'deki sonucları hazmedemediler." dedi.
Acıklamalarına devam eden Ali Koc "Aday olsun yarın secime giderim. Şimdi daha fazla bir şey soylemeyeceğim. Bazen şans insanın yanında oluyor. Acil şifa diliyorum. Ağır bir ameliyat. Ailemde abim, babam gecirdi. Tez zamanda sağlığına kavuşur ve er meydanında herkes kendini gosterir. Restse rest meydan okumaysa meydan okuma. Başkanlığımın en zayıf doneminde bunu yapıyorum. Hayatımda başka şeyler de var ama Fenerbahce'nin bir daha insanlar tarafından kuşatılmasına gucum yettiğince izin vermeyeceğim." sozlerini kullandı.