Mersin'in Erdemli ilcesine bağlı Ciriş koyunde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Huseyin ve Aysel Tosun ciftcinin kecilerinden biri ikiz oğlak dunyaya getirdi. Dunyaya gelen oğlaklardan birinin derisinin uzerinde hic tuy olmaması ilk once şaşkınlığa neden oldu. Tuylu olan diğer oğlak ise doğumdan sonra hemen oldu. Tuysuz oğlağa sahip cıkan Tosun ailesi evlerine aldıkları hayvana torunlarının kıyafetlerinden giydirerek sobanın yanında bakıp, 3 gun biberonla besledi. Toparlanan ve yeni yeni yurumeye başlayan oğlak annesiyle buluşturulup sut icmeye alıştırıldı. Bebek gibi bakılan oğlak 5 gunluk olurken cevreden tuysuz oğlak doğduğunu duyan Tosun ’un yakınları merak edip hem gormeye hem de fotoğraflarını cekmek icin gelmeye başladı. Daha onceden kecileri olduğunu, 2 yıldır da koyun alarak hayvancılığa devam ettiklerini belirten Huseyin Tosun, "Allah bu sene bir ikiz oğlak verdi, tuylu olan oldu, tuysuz olan kaldı. Bugun 5. gunu insan teni gibi bir tek tuyu yok. Bildiğin deri, ilk doğduğunda maviydi, ertesi gun siyahlaştı. Aynı bebeğe bakar gibi bakıyoruz. Annesini gunduzleri emmeye başladı, akşamları evimize alıyoruz. Torunumun elbiselerini uşumesin diye giydiriyorum cunku derisi aynı insan derisi gibi. Allah ’ın bize verdiği bir hikmeti. Yuz kadar kuzumuz var icinde bu boyle, ilk defa başımıza geldi." dedi. Tosun ailesinin akrabaları olan ve olayı duyunca merak edip gelen Suleyman Demir ise "Benim yaşım 67, daha ilk defa boyle bir şey ile karşılaşıyorum. Bunu da Cenab-ı Allah buraya vermiş. Cift başlı hayvanı gorduk, ama boyle bir şey gormedik." diye konuştu. Oğlakla yakından ilgilenen Aysel Tosun da "Annesini emzirmeye goturuyorum, torunlarımın kıyafetlerini giydiriyorum. Eve getiriyorum. Boyle besliyorum hic tuyu yok. İlk defa boylesini gordum, aynı cocuk gibi bakıyorum. Bazen ateşleniyor, torunlarımın şuruplarından verdim, iğnesini yaptım. Bir tanesi olu doğunca bu da anormal olunca herhalde bu da olecek demiştim bu olmedi, ama tuylu olanı oldu" dedi. Oğlakla surekli vakit geciren Tosun ailesinin torunlarından 5 yaşındaki Aysel de, tuyleri olmadığı icin yumuşak olduğunu soyledi.