2022 Dunya Kupası kura cekimi sırasında TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Song, "Hayatım boyunca futbol icin calıştım. Bu Dunya Kupası Katar'da oynanacak. Bence bu guzel bir deneyim olacak. Kamerun guvenli bir takım. Calışkan bir takım. Umarım her şey cok guzel olacaktır" dedi. Kamerun'dan beklentileriniz nedir sorusuna ise Song, "Bu bir turnuva. Kolay olacağını soylemiyorum. Ancak o an geldiğinde kazanmak icin gerekeni yapacağız ve calışacağız. Cok iyi bir takımımız var. Fark yaratmaya calışacağız. Brezilya da o grupta. Gerekeni yapıp ikinci tura kalmak istiyoruz." yanıtını verdi. Super Lig'le ilgili duşunceleri ve sundan sonraki hedefleriyle ilgili olarak da Kamerun Teknik Direktoru Rigobert Song, "Cim Bom... Cim Bom'u seviyorum. 4 yıl orada oynadım. Tum hayatımı onlara verdim. Onlar bana aynı şeyi verdiler. Cok mutluydum. Galatasaray ve Turkiye'de oynadığım icin cok mutluydum. Galatasaray, Turkiye'deki ilk takımım. Onlarla her şey kazandım. Turkler bizim gibi. Trabzonspor'da iki yıl oynadım. Cok mutluydum. Turkiye'yi cok ozluyorum. Şu anda da mutluyum. Bana oğrettiğiniz şeyleri başkalarına oğretiyorum. Belki Turkiye'de daha sonra teknik direktor olarak donerim. Kim bilir? Turkiye'yi cok seviyorum." diyerek sozlerini noktaladı.