Her yaşta, her zamanda, her şartta Bağışıklık Zırhımız' temasıyla hazırlanan Canan Karatay'ın kitabı ‘Karatay Sozu' okuyucularla buluştu. 60 yıllık hekim tecrubesi ile Doktor Canan Karatay, tum viruslere ve bakterilere karşı, kolaylıkla uygulanabilen vucut savunması guclendirme usullerini anlatıyor. Kitap hakkında bilgi veren Prof. Canan Karatay, ''Hekimlik mesleğini cok sevdim. Daha sonradan başladığım yazarlığı da cok sevdim. Bugune kadar oğrendiklerimi, okuduklarımı, paylaşmak bana tarifsiz bir mutluluk verdi. Kitap fuarlarında tanıştığım okurlarımın sağlığıma kavuştum, cocuğum iyileşti diye teşekkurleri, benim icin en buyuk mukafat oluyor. Bu kitapla bağışıklığın onemini anlatmak, gelecek nesillere guzel bir tecrube mirası bırakmak istedim. ‘Karatay Sozu' bunun icin yazıldı. Herkes kendi kendinin hekimi olsun diye istedim. 7'den 70'e her yaşta en ucuz, en kolay, yan etkisiz ve pratik uygulanabilir hayat tarzı geliştirmek mumkun olduğu icin, 'Karatay Sozu' şeref sozudur'' diye konuştu. Bağışıklık Sistemi Nedir? Nasıl Calışır? Vucutta Neler Yapar?
Korona Viruslere Karşı Doğal Korunma Yontemleri Neler?
Mikrobiyom Nedir? Nasıl Calışır? Vucudumuzda Sıhhatli Bir Mikrobiyom Oluşturmanın Yolları.
"Gargara Yapmak” Neden Cok Onemli?
Sodyum Bikarbonat, Sağlımı Bir Vucut İcin Neden Olmazsa Olmaz?
Akut ve Kronik Enfeksiyonları, Kronik/Dejeneratif Hastalıkları Onlenenin En Temel Uygulaması: Tum Hucrelerin Alkali Olması!
Vucudun Asidik Olması Ne Demektir?
Hipertonik Tuzlu Su Neden Hayati Onem Arz Eder?
İyot Neden Olmazsa Olmaz?
Doğal Fermantasyon Hakiki Sirke Bağışıklık Sisteminin ‘Can Simidi' mi?
Toksik Ağır Metaller Vucuda Nasıl Etki Ediyor?
D Vitamini Grip Viruslerine ve Bakterilere Karşı ‘Kalkan' Gorevi mi Goruyor?