İstanbul Avcılar'da arac trafiğine kapalı Marmara Caddesi'nde Turk ve yabancı uyruklu genc kızlar arasında sac saca kavga yaşandı. İddiaya gore; Esenyurt'tan gelen 2 kız, parkta gordukleri yavru kediyi cantasına koyunca, durumu fark eden diğer kişiler tarafından tepki gordu. "6-7 KİŞİLİK GRUBUN BİRBİRİNE SALDIRDIĞINI GORDUM" Calıştığı iş yerinin onundeki kavganın sesini duyunca kapıya cıkıp ne olduğunu anlamak istediğini belirten Helin Avşar, "Olanları uzaktan izledim. 2 Suriyeli kız ile daha sonra 6-7 kişilik grubun birbirlerine saldırdığını gordum" dedi. Avcılar'da genc kızların kedi kavgası ViDEO Kavga eden tarafları ayıran mağaza calışanı Oya Guneş, bağırma sesleri uzerine dışarı cıkınca ortalığın karışmış olduğunu gorduğunu soyledi. Kavgaya mudahale eden kişilerden biri olduğunu belirten Guneş şunları anlattı: "17-18 yaşındaki Suriyeli iki kız, Turk kızlara saldırıyorlar. Taraflar, sac saca, baş başa kavga ediyorlardı. Ne olup bittiğini oğrenmeye başladım. Oğrenince de mudahale ettim. Esenyurt'ta oturan Suriyeli iki kız, aşağıdaki Halide Edip Adıvar Parkı'nda gordukleri yavru kediyi alıp cantalarına koyup kendilerince sahiplenmişler. Bunu goren iki Turk kızı kedi yavrusunu kesmek icin goturduklerini one surerek karşı cıkmış. Kedileri cok sevdiğim icin hemen mudahil oldum. Biraz yukarıda bir daha birbirlerine girmişlerdi. Araya girdim kediyi aldım. Kızlardan biri kediyi koltuğunun altına almış bir taraftan kufrediyor, diğer taraftan kavga ediyorlardı. Onları ayırdım. Zabıta ve polisler geldi, onları aldı."