Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 'Beyin Kanaması' teşhisi ile gelen Salih Ata'nın, 4 gun suren tedavisinde ciğerlerinde pandemi etkisi de goruldu. Yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamayan hastanın yakınları, sinir krizi gecirerek Hekim Avşar Zerman, sağlık calışanları Cihat Yıldız, Kubra Şahin, Klinik Destek Elemanı Tahir Mete Gulec ve Davut Taş'ı darbetmişti. Olayla ilgili 3 kişi gozaltına alınmıştı. Hasta yakınları tarafından darbedilen sağlık calışanları icin sendikalar tarafından ortak bir acıklama yapıldı. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahcesinde toplanan sendika uyeleri, sağlıkta şiddetin son bulması icin cağrı yaptı. Sendika temsilcileri, tek tek ve ortak acıklamalarda bulunarak sağlık calışanlarına yonelik şiddeti kınadı. Hekim-Sen Şube Başkanı Erol Şekerci, hekimler ve sağlık calışanlarına karşı olan nefretin sosyologlarca araştırılmasını istedi. Şekerci, "Pandeminin başından bu yana gecesini gunduzune katan, hastalarının sağlığı icin izin dahi almadan calışan ve hastasını tum mudahaleleri yapmasına rağmen kurtaramayan Dr. Avşar Zerman ve mesai arkadaşları darbedildi. Her gun işimize gelirken sıra bana mı geldi kaygısı taşımak istemiyoruz" dedi.