İstanbul ’un Sancaktepe ilcesi Abdurrahmangazi Mahallesi'ndeki cop konteynerinde dun temizlik işcileri bir bebek cesedi gordu. Durum hemen polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, yeni doğduğu anlaşılan bebeğin boynuna doğum kordonunun dolandığı tespit edildi. Soruşturma başlatan polis ekipleri, guvenlik kameralarını inceledi. İzlenen goruntulerde bir kadının sabah saat 08.00 sıralarında cop konteynerinin cevresinde gezdiği goruldu.
Yapılan incelemede bu kadının tekstil işciliği yapan Pervin Y. (36) olduğu ortaya cıktı. Bunun uzerine Pervin Y. gozaltına alındı.
Cinayet Buro Amirliği'nde sorgulanan Pervin Y., 18 ile 5 yaşları arasında 5 cocuğu olduğunu soyleyerek, yeni doğurduğu bebeği eşinin cocuk istememesi nedeniyle cope attığını dile getirdi. Pervin Y., bebeği gece yarısından sonra banyoda doğurduğunu, doğduğunda bebeğin olu olduğunu belirtti.
Şupheli Pervin Y. “Eşim cocuk istemiyordu, sorun cıkarmasından endişe ederek hamile olduğumu ondan gizlemiştim. Bebeği bir sure banyoda beklettim. Daha sonra karanlıkta cop konteynerine attım. Sabah tekrar kontrol etmeye gittim.” dediği oğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan Pervin Y. adliyeye sevk edildi.