Ankara'nın Serhat Mahallesi'ne bağlı OSTİM Organize Sanayi Bolgesi ’ndeki iş merkezinde temizlikci olarak calışan Ahmet Yaman, tuvaletlerin temizliği sırasında kapının olmadığını fark etti. Durumun bildirilmesi uzerine yonetici, guvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yonetici Nevzat Akkoyunlu, goruntulerde bir kişinin elindeki tuvalet kapısıyla yangın merdiveninden kactığını gorup polise haber verdi. Polis ekipleri, şupheliyi yakalamak icin calışma başlattı. Nevzat Akkoyunlu, şuphelinin goruntude elini kolunu sallayarak iceriye girdiğinin gorulduğunu belirterek "Kapıyı koltuk altına koyarak arkadaki yangın merdiveninden cıkıyor. Gercekten cok ilginc bir durum yaşadık. Ben yaklaşık 2007 yılından beri buradayım ve hic boyle bir hırsızlık olayı yaşanmadı. O kapının da ancak bir hurda değeri olabilir. Başka kapılarımız da var, onlar gitmesin diye şikayetci olduk. Şahsın bir an once tespit edilmesini istiyoruz. Diğer kapılarımıza sahip cıkalım, tuvaletler kapısız olmaz. Carşımızın icerisinde hurda değeri olabilecek başka malzemeler de vardı ama ozellikle tuvalet kapısını secme nedenini cok merak ettim." dedi. Ankara'da iş merkezinin tuvalet kapısı calındı