Şarkıcı İzzet Yıldızhan, "Sisi" lakaplı Seyhan Soylu'dan katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret icerikli sozler soylediği iddiasıyla şikayetci oldu. Seyhan Soylu şupheli sıfatıyla Cağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, Basın Sucları Soruşturma Burosu'nda savcıya ifade verdi. Seyhan Soylu'nun savcılıktaki ifadesinde suclamaları kabul etmediğini soyleyerek, "Magazin programında soylediğim sozler maksadını aşan sozler değildir. İzzet Bey 30 yıl once yaşamış olduğumuz aşkla ilgili halen beni unutamamış olacak ki, konuyu başka bir noktaya getirmiş. Biz İzzet Bey'le buyuk bir aşk yaşadık. O donem İzzet hakkında oğrendiklerimden dolayı ayrılmak zorunda kaldık. Programda şarkıcı Gulşen'i ağır ithamlarla eleştiren İzzet Yıldızhan'ı hiciv sanatı ile ironik bir şekilde eleştirdim. Asla hakaret etmedim.
Ona ne kadar kızsam da o gecmişte sevdiğim bir adamdı. Fakat hicbir sucum olmadan şahsıma acılan bu davanın ilişkimizin ortaya cıkmasından mutevellittir. İzzet Yıldızhan'la aşk yaşadığıma dair acıklamalarım kesinlikle hakaret sucuna girmez. Uzerime atılı suclamaları kabul etmiyorum, sucsuzum" dediği oğrenildi. Savcılıkta ifade verdikten sonra Seyhan Soylu basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Soylu acıklamasında İzzet Yıldızhan'a hakaret etmediğini soyleyerek, "Bundan yıllar once yaşamış olduğumuz bir ilişkiyle ilgili Bahar Candan programda, 'Anneciğim, aranızda bir ilişki var mı? Boyle bir şey duydum' diye sordu. Bende hic yalan konuşmadığım icin, ısrar edince mecburen soyledim. Tabi ki yaşamış olduğumuz ilişkiyi, amacımız deşifre etmek değildi. Ayrıca o tarihte İzzet Yıldızhan şohreti olmayan, gece kuluplerinde, pavyonlarda sahne alan bir adamken, benim de cok unlu olmuş olduğum yıllarda yaşamış olduğumuz bir ilişkiydi." ifadelerini kullandı.