Gectığimiz akşam ulkesi Belcika'nın İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı hazırlık macında gol kaydeden ve milli forma ile farklı bir istatistik cizen Michy Batshuayi, milli takımda yukselen performansını guvene bağladı. Ulke medyasına acıklama yapan 28 yaşındaki forvet, "Turkiye'ye gittiğimden bu yana cok eleştiriliyorum. Sanki şampiyonluk yarışından kopmamızın tek nedeni benmişim gibi davnanılıyor. Size guven duyulmadığını gorduğunuzde siz de moral olarak duşuyorsunuz ve bu durum performansınızı etkiliyor ama Belcika'da oyle değil." diye konuştu. Batshuayi, sezon sonu nasıl bir yol haritası cizeceği şeklindeki soruya da "Bu tamaman bana bağlı değil. Ne olacağını ben de bilmiyorum. İngiltere'ye donmek isterim ama kulubede kalmak beni mutsuz eder." cevabını verdi. 28 yaşındaki forvet, bu sezon Beşiktaş'ta 34 macta 12 gol, 3 asistle mucadele etti. Belcikalı futbolcu, siyah beyazlı formayla kacırdığı gollerle taraftarların cokca tepkisini cekiyor. Batshuayi'nin milli takımdaki son 2 macında ise 2 golu var.
Michy Batshuayi: Sanki tek nedeni benim
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Michy Batshuayi: Sanki tek nedeni benim