İstanbul Esenler ’de ozel bir erkek yurdunda gorevli bir kişi, masanın etrafında ders calışan oğrencileri dovmuş, goruntuler ortaya cıkınca da gozaltına alınmıştı. Gorevli A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırkoy Adliyesi'ne sevk edilmişti. Şupheli A.E. nobetci savcılığa verdiği ifadesinde maden muhendisi olduğunu ve dernekte evrak işleri ile uğraştığını soyleyerek, "Sayısalım iyi olduğu icin bazen cocuklara derslerinde yardım ediyordum. Videodaki goruntulerde cocuklar sınavlarına calışıyorlardı. Ben de cocuklara yardımcı olabilmek icin etude girmiştim. Ben cocukları surekli konuşmamaları yonunde ikaz etmeme rağmen konuşmaya devam ettiler. Oğrencilerden biri bana karşı alaycı tavırlarda bulundu. Diğer arkadaşlarını da bu şekilde davranarak gurultu yapmaya yonlendirdi. Bir anlık ofke ile sessizliği sağlamak icin cocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Bu olaydan once cocuklara yonelik herhangi bir şiddet eylemim olmamıştır. Bu olaydan sonra dernekten istifa ettim şu an işsizim" dedi. Esenler'deki oğrenci yurdunda şiddet Şupheli A.E. sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'basit yaralama' sucundan tutuklanarak cezaevine gonderildi. Esenler'deki oğrenci yurdunda şiddet