Bir suredir ekranlardan uzak olan Aybuke Pusat, gectiğimiz gunlerde YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. hakkında merak edilenleri anlatan Aybuke Pusat, sorulara samimiyetle yanıt verdi. Pusat, "En cok hangi konuda ovgu almak hoşuna gider?" sorusuna şu yanıtı verdi: "İyi biri olduğum soylenince cok mutlu oluyorum. Cunku ben iyi biriyim. Bu kocaman bir 'Ben iyi biriyim' kendini ovmesi değil bu arada. İyi biri olmaya calışıyorum ve bunun farkındayım. İyilik yapmaya, iyi davranmaya, iyi tarafından bakmaya veya pozitif olmaya calışıyorum. Ustune aşırı derecede bir caba harcıyorum bunun icin ve tum cabam biri tarafından gorulup, takdir edilince de cok mutlu oluyorum. Cunku cok kotu bir hayat yaşıyoruz yani bence negatif bir hayat yaşıyoruz. İnsanın aklına bin turlu şey geliyor. Birine zarar vermek olabilir, manipule etmek veya yalan soylemek olabilir ama ben hepsinin onune engel koymaya calışıyor ya da bunları secmemeye calışıyorum. O yuzden bu cabamla ilgili iyi bir şey duymak cok hoşuma gidiyor." Pusat, "Hayatından bir kelimeyi sonsuza kadar cıkaracak olsan hangi kelime olurdu?" sorusuna "Fark etmez' kelimesi kadar sinirlendiğim bir şey daha olamaz. Bir arkadaşımla konuşuyoruzdur mesela 'Ne yiyelim?' sorusuna gelen cevap; 'Fark etmez...' O kadar fark eder ki cunku bağırsakların bozuktur ve o gun patates yemen gerekiyordur. Dolayısıyla bu senin icin fark eder veya ben o anda balık yemek istiyorumdur ama sen daha dun balık yemişsindir. Dolayısıyla yine cok fazla fark eder. 'Bunu mu giyeyim, şunu mu?' diye sorduğumda da yine 'Fark etmez' cevabı aynı şekilde sinirlerimi bozuyor. Yani fark etmese sormazdım oyle değil mi? Bu cevabı aldığımda tum vucudum uyuşuyor ve sinir oluyorum." yanıtını verdi.