90'lı yıllara damga vuran İzel-Celik-Ercan grubunun uyelerinden İzel Celikoz, Armağan Cağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. İzeli onuk olduğu yayında Celik Erişci'ye olan kırgınlığının nedeninin anlattı. Unlu şarkıcı; yıllar once Ercan ve Celik'le "Beyaz Show"a katıldıklarını ifade ederek; "Yayından bir gun once buluştuk. Ercan'ın evinde bir toplantı yapmak istedim. Bu programın 'İzel Celik Ercan birleşecek. Tekrar album yapacak' algısını oluşturmamasını sadece İzel-Celik Ercan'ı sevenlere 20 yıl sonra bir jest yapmak olmasını ozellikle rica ettim. Yeni bir album belki o buyuyu bozar. Benim boyle bir duşuncem var. Ben sanki bu konuşmayı hic yapmamışım gibi canlı yayında Celik bir anda 'Album yapsak hic duşunmeden imzamı atarım' dedi. Ben de 'Yapmam' diyemiyorum 'Dun konuştuk' diyemiyorum. Celik o zaman bana bozulmuş. Sonrasında beni aramış. Duymamışım, aradığını da gormemişim. Bir gun Muge ve Gulşen'in yayınına konuk oldu. Bir baktım Celik bana saydırıyor da saydırıyor. 'Cacık olmaz' diyor, bilmemle diyor. Bunlarda sıkıntı yok. Programda iş disiplinimi hedef alan 'Soz verir gelmez' gibi şeyler soylemesine cok bozuldum. Mevzu benim ekmeğimle oynama kısmına gelince darıldık. Sonra hatasını anladı bana şarkı verdi. Sonra bir gun telefonlarına bakmıyorum diye bir mesaj yazmış.. Sen 30 kusur yıldır bunları nasıl tuttun? O kadar guclu bir hafızası var, zeki kulturlu... Celik benim 30 yıllık arkadaşım. O kadar yıl bunları biriktirdin bana oynadın mı, yoksa darılmayayım diye mi soylemedin? Okuyunca şok gecirdim. Bir daha goruşmedim. Celik ile konuşmuyorum. Şimdi karşıma cıksa boynuna sarılırım belki ama cok kalbimi kırdı." ifadelerini kullanarak eski dostuna neden darıldığını anlattı.