Milan ile bu yaz sozleşmesi sona erecek Zlatan Ibrahimovic henuz emekli olmayı duşunmediğini acıkladı. 40 yaşındaki yıldız oyuncu, futbolu bırakmayı duşunduğunde ise korktuğunu itiraf etti. Ibrahimovic, kariyerini bir gun sonlandırmak zorunda kalacağını bildiğini ve futboldan sonraki hayatın ona garip geldiğini soyledi. GOAL'un haberine gore, Zlatan Ibrahimovic gazetecilere verdiği demecte, "Emeklilik ihtimali hakkında hafif bir korku hissediyorum. İyi sonuclar aldığım ve acı cekmediğim surece kesinlikle mumkun olduğu kadar oynamak istiyorum. Kariyerimi pişmanlık duymadan bitirmeliyim bu yuzden zamanımı en ust duzeyde değerlendirmeliyim. Şu anda hissettiğim adrenalinin asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum. Uyanmak, antremana gitmek, eve donmek ve dinlenmek icin programlandık. Bu 20-25 yıl surdu ama bir gun uyanacağım ve hicbir planım olmayacak. Bu garip bir duygu olacak." ifadelerini kullandı.
Ibrahimovic taraftarın onun yokluğunu hissedeceğini belirterek, "Bence en cok siz uzuleceksiniz cunku beni artık oynarken izleyemeyeceksiniz. Şimdi tadını cıkarın cunku bir daha benim gibilerini gormeyeceksiniz" dedi. İsvecli yıldız son 3 sezondur Milan forması giyiyor ve 69 maca cıktı. Bu karşılaşmalarda 36 gol, 10 asist yaptı.