İstanbul ’da, hamile olduğunu oğrenen Ceyda Kacır (26), eşi Mahmut Kacır (28) ile Bakırkoy Dr. Sadi Konuk Hastanesi'nde gectiğimiz pazar gunu doktor kontrolune gitti. Ceyda Kacır, saat 18.00 sıralarında muayene sırası yaklaştığı icin acil servis onundeki guvenlik şeridine yaklaşınca, guvenlik gorevlisi Taner Ozer tarafından uyarıldı. Taner Ozer'in, Ceyda Kacır'ı itmesi nedeniyle eşi Mahmut Kacır'ın mudahale ettiği iddia edildi. Mahmut Kacır'ın guvenlik gorevlisi Ozer'e saldırdığı, kavganın buyumesi nedeniyle acil serviste calışan Doktor Mehmet Semih Duran ve Doktor Ecem Yılmaz'ın da tarafları ayırmak icin araya girdiği, Ozer'in burnunun kırıldığı, Doktor Duran'ın yuzune yumruk atıldığı ve Doktor Yılmaz'ın da yuzunun cizildiği oğrenildi. Olaydan sonra gozaltına alınan Mahmut Kacır, cıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından kasten yaralama ve basit yaralama suclarından tutuklandı. Ceyda Kacır, yaşadıklarını şu ifadeler ile anlattı: “Sıra numaram 326'ydı, onumde de 325 numaralı hasta vardı. Benden onceki hasta iceriye girince, ailesi de onu takip etti. Guvenlik gorevlisi onlara mudahale etmedi. Bana da 'Şurada değil, burada bekle' dedi. Kendisine sıramın geldiği icin burada beklediğimi soyledim. Başka yerde beklemem gerektiğini tekrarladı. Kendisine bir onceki hastayı neden uyarmadığını sorduğumda, 'Sana mı soracağım? Kime istersem karışırım.' diyerek beni itti. 
Ben de telefonumu cıkararak onu gizlice cekmek istedim. Sonra eşim geldi, ne olduğunu sordu. Adamın ustten ustten konuştuğunu, beni ittiğini soyledim. Aynı zamanda konuyu kapatmasını da soyledim. Kavga cıktığı sırada eşimi tutmaya calıştım. Hamile olduğum icin kavga biter diye kendimi onlerine attım ama olmadı. Bakırkoy ’de doktoru ve guvenlik gorevlisini darbetti ARŞİV Eşime cani ve maganda demişler. Hamile bir kadını kim itse, herkes tepki gosterir. Cevredekiler de tepki gosterdi. Baygınlık gecirdiğim icin serum bağladılar. Olaydan sonra bizi destekleyen insanlara ulaşmaya calıştım ama kimse kalmamıştı. Sedyede yatarken bile polislere cevredeki insanlara da olayı sormalarını istedim ama, sormadılar."
Kacır, doktorlarla hicbir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Guvenlik gorevlisiyle sorun yaşadık. Olayın doktorlarla hicbir ilgisi yok. İtişme anında guvenlik gorevlisi doktorların alanına gittiği icin, doktorlar durdurmaya calıştı. Kocam tutuklandı, cocuğumu nasıl doğuracağım, nasıl bakacağım?" diye konuştu.

Ben de telefonumu cıkararak onu gizlice cekmek istedim. Sonra eşim geldi, ne olduğunu sordu. Adamın ustten ustten konuştuğunu, beni ittiğini soyledim. Aynı zamanda konuyu kapatmasını da soyledim. Kavga cıktığı sırada eşimi tutmaya calıştım. Hamile olduğum icin kavga biter diye kendimi onlerine attım ama olmadı. Bakırkoy ’de doktoru ve guvenlik gorevlisini darbetti ARŞİV Eşime cani ve maganda demişler. Hamile bir kadını kim itse, herkes tepki gosterir. Cevredekiler de tepki gosterdi. Baygınlık gecirdiğim icin serum bağladılar. Olaydan sonra bizi destekleyen insanlara ulaşmaya calıştım ama kimse kalmamıştı. Sedyede yatarken bile polislere cevredeki insanlara da olayı sormalarını istedim ama, sormadılar."

Kacır, doktorlarla hicbir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Guvenlik gorevlisiyle sorun yaşadık. Olayın doktorlarla hicbir ilgisi yok. İtişme anında guvenlik gorevlisi doktorların alanına gittiği icin, doktorlar durdurmaya calıştı. Kocam tutuklandı, cocuğumu nasıl doğuracağım, nasıl bakacağım?" diye konuştu.