Merhaba Arkadaşlar...Bazı Şarkılar Zaman Gectikce Eski Popularitesini Kaybeder...İlk Dinlediğinizdeki Zevki Bir Daha Alamazsınız. Yavaş Yavaş Sizden Soğumaya Başlar. Fakat Dikkat Ederseniz Unutulan Muzikler Pop , Rap ve Buna Benzer Diğer Muziklerdir...Şimdi Cıkıp Bana Cartel Grubunun İlk Cıktığı Muzikleri Zevk İle Gunde 10 Kez , 20 Kez Dinliyorum Diyebilecek Birisi Var mı? Veya Mustafa Sandal'ın İlk Şarkısını Hala dinliyorum. Playlistime Koyuyorum , Onsuz Yapamıyorum Diyecek?

Metal Muziğe Geldiğimizde İse Olay Tamamen Farklılaşıyor... Sanki Bu Muziklere Olumsuzluk Şırıngası Enjekte Edilmiş ve Şarkılar Dinlendikce İlk Aldığın Zevki alabilmeni Sağlıyor...Ayrıca Metal Şarap Gibidir. Ustunden Ne Kadar Sure Gecerse O Kadar Tatlanır.

Ornek Vermek Gerekirse

Queen'den ; Show Must Go On , Bohemian Rhapsody , We Are The Champions ve Diğerleri

Metallica'dan ; Fade To Black , The Unforgiven , Nothing Else Matters , Master Of Puppets ve Diğerleri

Iron Maiden'den ; Fear Of The Dark , The Trooper , Phantom Of The Opera , Hallowed Be Thy Name ve Diğerleri

Led Zeppelinden ; Stairway To Heaven , Pink Floyd'dan ; Comfortably Numb , Judas Priest'den ; Painkiller , Death'den ; Voice Of The Soul , Guns 'N Roses'dan ; Patience.......

Gorduğunuz Gibi Liste Uzayıp Gidiyor...Şimdi Burada Birisi Bana Cıkıpta Ben Bu Şarkıları İlk Dinlediğimdeki Gibi Zevkle Dinleyemiyorum Diyebilecek mi. Kimbilir Belki Bu Muzikleri Cocuklarımıza da Anlatıcağız. Onlarda Dinliyecekler. Onlarda Cocuklarına , Onlarda Dinliyecekler...Boylece Surup gidecek.

Ben Buradan Şu Sonucu Cıkarttım.

METAL OLUMSUZDUR.

Alıntı Değildir. Sozlerin Hepsi Kendime Aittir.