Sozleşmesi sezon sonunda bitecek olan Guven Yalcın'ı takımda tutmak isteyen yonetim, goruşmeleri hızlandırdı. Oyuncunun menajeri ile yapılan goruşmelerde arada 300 bin euroluk fark kalırken yonetim de B planını devreye soktu. Bonuslarla bu farkı eritmek istediklerini Guven Yalcın cephesine ileten yonetim artık yanıt bekliyor. Kartal son teklifinde 800 bin euroluk isteğe karşılık 500 bin eurodan 4 yıllık sozleşme onermişti. 
Kartal bu sezon son vuruşlardaki isabetsizliği ile puanları sactı. Beşiktaş, Hatay karşısında bu sezon ligde en fazla isabetli şut cektiği (12) macını oynarken, aynı mucadelede 22 şut denemesi ile zirve yaptı. Ancak buna rağmen sadece 1 kez ağları bulan siyah-beyazlı forvetler taraftarın buyuk tepkisini cekti.

Kartal bu sezon son vuruşlardaki isabetsizliği ile puanları sactı. Beşiktaş, Hatay karşısında bu sezon ligde en fazla isabetli şut cektiği (12) macını oynarken, aynı mucadelede 22 şut denemesi ile zirve yaptı. Ancak buna rağmen sadece 1 kez ağları bulan siyah-beyazlı forvetler taraftarın buyuk tepkisini cekti.