İngiliz otomotiv ureticisi Mini; yenilenen modellerini onumuzdeki mayıs ayında ulkemizde satışa cıkarmaya hazırlanıyor. MINI, kendine ozgu ikonik tasarımı ve premium karakteri ile sahip olduğu cekiciliği heyecan verici bir suruşle birleştiriyor. MINI 3 Kapı, 5 Kapı, Cabrio ve Cooper SE modelleri Resolute Edition ile standart modellerden farklılaşıyor. Resolute Bronze renkle tamamlanan dış detaylar arasında far cerceveleri, radyator ızgarası ve stoplar yer alıyor. Ayrıca yan profilde yer alan hava kanalları, kapı kolları ve bagaj kapağı da bu ozel renkle donatılmış durumda.
MINI modellerinde yer alan kaput şeritleri ve kapı eşik panelleri, acık ve koyu altın rengi gecişine sahip bicimde yeniden dizayn edildi.. Ayrıca bu şeritler Resolute yazısını da bunyesinde barındırıyor. Resolute Edition MINI modellerinin tasarımı Pulse Spoke Black 18 inc boyutundaki hafif alaşımlı jantlarla tamamlanıyor. Resolute Edition modelleri, MINI'nin en gelişmiş işletim sisteminin yeni surumune sahip. Kullanıcılar, 8,8 inc boyutundaki dokunmatik multimedya ekran uzerinden canlı widget ’ları akıllı telefonlarda uygulanan kaydırma hareketiyle kontrol edebiliyor. Standart MINI modellerine gore daha geniş boyutları ve ferah ic hacmiyle one cıkan MINI Clubman, Untold Edition ile bu ozelliklerine sportifliği de ekliyor. Untold Edition ile birlikte gelen Sage Green govde rengi ve John Cooper Works Aerodinamik govde kitinden esinlenerek tasarlanan on ve arka ruzgarlıklar, MINI Clubman'e dinamik bir gorunum sağlıyor. MINI Clubman Untold Edition, 18 inc boyutundaki Untold Spoke jantları ile uyum icinde olan parlak siyah kapı kolları, egzoz ucları, MINI logoları ve siyah renkli model yazılarıyla dikkat cekiyor.
MINI'nin macera odaklı, dort tekerlekten cekişli modeli Countryman, Untamed Edition ile şıklık ve cok yonluluğu simgeliyor. MINI Countryman Untamed Edition kullanıcısını spontane olarak doğaya cıkmaya ve yeni yollar keşfetmeye teşvik eden unsurlara sahip. Bu detayların başında ise Momentum Gri govde rengi geliyor. Govdenin otesine gectiğinizde Momentum gri renkle boyalı; on alt koruma, alt hava giriş cevresi ve on ruzgarlık otomobilin maceracı duruşunu destekliyor.