Bolu'da yaşayan Uğur Akayoğlu isimli genc, akşam saatlerinde dışarıdayken yanına gelen yabancı uyruklu 4 kişi, kendisinden sigara istedi. İstedikleri sigarayı vermeyen Akayoğlu ile yabancı uyruklu şahıslar arasında kavga yaşandı. Akayoğlu ’nu darbeden şahıslardan Muhyeddin Elmuhammed, yanında bulunan bıcakla gencin kulağını kesti. Buyuk korku yaşayan Akayoğlu, olay sonrası yaşadığı travma sebebiyle konuşma bozukluğu yaşamaya başladı. Konuşma bozukluğunu gidermek icin tedavi goren Akayoğlu, olay gununun sonrasında karakolda tespit ettiği Muhyeddin Elmuhammed ’den şikayetci oldu. Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi ’nde, "gece vakti silahla yağma" suclamasıyla tutuksuz yargılanan Irak uyruklu Muhyeddin Elmuhammed, uzerine atılı suclamayı kabul etmeyerek, "Ben tavuk işletmesinde calışıyorum. Geceleri calışır sabahları yatan kişiyim. Benden şikayetci olan kişiyi de ilk defa duruşmada goruyorum. Aynı mahallede oturduğumuzu bile bilmiyordum. Sucsuzum beraatımı istiyorum." dedi.
Olay gunu yaşadıklarını anlatan ve sağlığının bozulduğunu ifade eden Uğur Akayoğlu, "Sanık olay akşamı yanında 3-4 arkadaşı ile yanıma geldiler. Benden bir şey istediler ama ne istediklerini o an anlayamadım. Sonradan sigara isteğini anladım ve vermeyince cebinden bıcak cıkartarak sağ kulağımın arka kısmından kesti. Kanlar akmaya başladı. Cok korktum. Bu korku yuzunden olaydan sonra kekeme kaldım. Sağlığım gitti. Olay sonrası sanık ve arkadaşları olay yerinden kactılar. Sonra karakolda bu kişiyi teşhis ettim. Olay gunu de sacları arkadan bağlanmıştı. Burada yine sacları bağlı. Kendisinden şikayetciyim." şeklinde konuştu. Duruşma eksik evrakların tamamlanması icin ileri bir tarihe ertelendi.