[IMG]http://img219.**************/img219/2708/vlcsnap77113553eogy4.png[/IMG]
Soru: Selam George... Nasıl gidiyor?

George Michael:Mukemmel.Bu kadar başarı kazanacagımızı ummuyordum.Hayranlarımın beni unutmuş
olmasından korkuyordum.

Soru:Basınla aranın pek iyi olmadıgını biliyoruz George.Bizimle konuşur musun ?

George Michael:Tabii,neden olmasın ? Basınla aramın iyi olmadıgı dogru.Ama bana oynan oyun
size de oynansaydı sizinde davranışınız benimkinden farksız olurdu.

Soru:Bize anlatır mısın ?

George Michael:Sanırım ozel hayatımı gozler onune sermekten hoşlanmadıgım icin basın benimle
ilgili en ufak bilgileri bile buyutuyor.Bir sure once bir partiye katılmıştım.Londranın unlu
Limelight klubundeydi parti.Bir gun sonra unlu 'The Sun'gazatesi şoyle bir başlık atmıştı.
Wham'in George Michael'ı utanmazca sarhoş.Bunu gorunce beynimden vurulmuşa dondum.Tam yeni bir
imaj yaratmaya calışırken boylesine yalan bir haberle her şeyi mahvetmek uzereydiler.Guya ole
sarhoş olmuşum ki klup yetkilileri beni dışarı atmak zorunda kalmışlar.Ustelik midemdekileri
kathy'nin ustune boşaltmışım,ayrıca muşterileri rahatsız edip masalar, sandalyeler kırmışım.
Olacak şey mi bu !Tabii gazetenin aleyhine dava actım,sonra da onları boykot ettim.

Soru:Bu yuzden mi aynı gazetenin onculugunu yaptıgı Ferry Aid yardım konserine katılmayı redettin ?

George Michael:Evet.Bak ! Bu gazete sadece bana degil,herkese camur atmakla un yaptı.Boyle bir
yayın organı Ferry Aid gibi en kutsal şeyleri yerin dibine batırabilir bence.O konsere katılmamamın
tek sebebi buydu.Hayır işlerine karşı degilim.Aksi takdirde Live Aid'e de katılmazdım.Oysa o konserde
yer aldım ve Elton jhon'la sahnede ''Goodbye Yellow Brick Road'u soyledim.Ne muhteşem bir andı o !

Soru:Peki hayranlarının,ozelliklede genc kızların seni seksi bulmaları konusuna ne diyeceksin ?

George Michael:Beni seksi buluyorlar cunku ben onların gozunde starım.İnanıyorum ki seksi bulunabilecek
hicbir ozelligim yok.Şimdi neyse ! Eskiden korkunc bir haldeydim.Andrew ne kadar kendine ve bana guven
duyuyorsa da ben duymuyordum.Fizik olarak felaket olmanın yanı sıra,şarkıcı olarakta berbattım gibime
geliyor.Vokal stilimi bulmam kolay olmadı.İlk zamanlar şarkı soylemekten cok vızıldıyordum.

Soru:Muzige başlaman kolay olmadı degil mi George ?

George Michael:Kesinlikle.Babam bende boyle bir yetenegin olmadıgından emindi.Onun icin varsa yoksa
para getirecek işlerde calışmamdı.Aslında ona hak vermemek elde degil.Ailem Yunanistandan İngiltereye
geldigi zaman hayli sıkıntılı durumdaymış.Onun cok calışması sayesinde cocuklugum ve delikanlılık donemim
para sıkıntısı nedir bilmeden gecti.Dort yaşıma kadar deliler gibi calıştıgını hatırlıyorum.
Oyleki bana Yunanca ogretmeye bile zaman bulamadı.Sonra annemle muzik uzerine yaptıgım kavgaları asla
unutamıyorum.Ne var ki şimdi en ateşli,en fanatik hayranım annem.Butun konserlerimde ve turnelerimde
satılan şeylerden alıyor.T-shirtler,posterler,plaklar,hatıralık eşyalar,hatta korsan şeyleri bile alıp
odasında biriktiriyor.

Soru:Onlara duşkunsun degil mi ? Yani ailene ....

George Michael:Hem de nasıl .Hic onlarla baglantımı koparmadım.Fırsat bulur bulmaz onları ararım.
Evimle onların villasının arası yarım saat.Sonra turnelerim ve konserlerim icin onlara ucak biletleri
gonderir,en iyi otellerde yer ayırtırım.Ozelliklede annem benim icin degerlidir.Cunku ilk parca denemelerimi
hep o dinlemiştir.

Soru:Onlara pahalı hediyeler aldıgı duyduk ? Servetin ne kadar ?

George Michael :Babama bir Rolls Royce,anneme de bir BMW aldım.Ama bunun lafı bile olmaz sevgimin yanında.
Evet,gercekten cok param var artık.Ama aşırı luksum yok. Aşırı zenginlik bence onemli degil.Mesala hala
kirada oturuyorum.İnanır mısınız ? Kendime bir ev almaya bile zamanım yok.Zaten surekli olarak aynı yerde de
kalamıyorum.Ama satın aldıgım ilk evin benim icin anlamı cok buyuk.Diana Dors'un Willa Manor adlı villasını satın
aldıgımda verdigim milyonlarca liralık cek icime oturmuştu.Duşunsene,bir tarafımda David Bowie,diger tarafımda
Rod Steward'ın evleri vardı.

Soru:Senin Aldıgın ilginc hediyeler var mı peki ?

George Michael:Var ama kıyafetler haric .Kolay kolay kimse bana giyecek bir şeyler alamaz.Cunku kimsenin aldıgı pantolon
veya Gomlegi giymem.Zevklerim cok degişiktir.

Soru:Ya karşı cins konusundaki zevklerin ?..Bir kızda ne ararsın ?

George Michael:Karakter.Guclu bir kişiligi olan zaten guzel demektir.Once salt guzellik cekici geliyor bana,ancak zamanla
ondan sıkılıyorum.Bir kadın dış gorunuşunden once aklını kullanabilmeli bence.
Soru:Peki sen nasıl bir tipsin George ? Mesala sık aglar mısın ? Yani ''Erkekler aglamaz'' gibi bir kurala baglı mısındır ?

George Michael:Evet.. oyle sayılır .Ben aglamam.Hele kadınların yanında asla. Gogse baş dayayıp hıckırmayı erkeklere yakıştıramıyorum
dogrusu.

Soru:İlk aşkın kimdi ?

George Michael :Ogretmenim Miss Wilson.Ama gercek aşkımı kastediyorsanız ...Lesley Bywaters'dı.O zamanlar 14 yaşındaydım .
ama daha buyuk gosterirdim.Onunla her cumartesi Londradaki kluplerde dans etmeye giderdik.Ailesi cok sıkıydı arkadaşlıgımızdan
hic haberleri olmadı.

Soru:Wham'in son donemlerinde koroda olan Pat Fernandez'le birlikteydin o zamanlar.Nasıl ayrıldınız ?

George Michael:Acık konuşmak gerekirse o beni terk etti.Kendimi ickiye verdigimi hatırlıyorum o zamanlar.

Soru:Peki ya Kathy Jeung ? Onun seni olumlu yonde etkiledigi dogru mu ?

George Michael:Evet.Bana inanc guven verdi.Hem kariyerim , hem kişiligim konusunda ondan cok şey aldım.Her başım sıkıştıgında,
sinirlerim bozuldugunda onu yanımda buldum. Sonra bana verdigi onerilerede guveniyorum.Onunla kendimi daima huzurlu ve guven icinde hissettim.
O olmadan once tek başıma eglenmeye calışır,her gece oraya - buraya gider icerdim. O bana,bu hayatın benim oldugunu, ne şekilde yaşamak istersem
yaşamaya hakkım bulundugunu ogretti.

Soru:Nerede tanışmıştınız ?

George Michael:Yaklaşık 2 yıl once bir fotograf cekimi icin benim makyajımı yaparken tanıdım onu .

Soru:Hangi yonune kapıldın onun ?

George Michael:Bu ilişkide ikimizde ozguruz .Egoist davranmıyoruz,birbiimize durustuz.Beraber oldugumuz zamanlarsa cok ozel, cunku zamanımız kısıtlı.

Soru:Evlenmeyi duşunuyor musun ? Onunla mı evlenceksin ?

George Michael:Bilmem.İleride o da olacaktır.Ama henuz zamanının gelmedigini duşunuyorum.Yanlız evlenmeye karar verirsem Kathy'i kendime eş olarak duşunurum.

Soru:Andy'yle aynı kızın peşinden koştugunuz ya da aynı kızın ikinizi birden idare etmeye kalkıştıgı oldu mu ?

George Michael:Hic olmadı.Cunku ikimizin zevkleri ayrıydı.Ustelik onu begenenler bende bir şey bulamıyor,gozu bende olanlar da ona yuz vermiyordu.

Soru:Neden ayıldınız George ?

George Michael:Cok basit.Bir noktada insan geriye bakmaması, ileriye yonelik calışması gerektigini hissediyor.Bana da oyle oldu.Bir kere herkes sıkılmıştı.
Biz,hayranlarımız,herkes...İkimizde bir imaj yaratmış,ama istedigimizi bulamamıştık.Dunyanın en tanınmış sevilen gruplarından biriydik,yapacak başka bir şey
kalmamıştı,ayrıldık.Kafamda yapmak istedigim her şeyi şimdi gercekleştirebiliyorum.Gun gectikce gelişiyor, olgunlaşıyorum.
Artık kendimi muzisyen olarak tanıttım,bundan da mutluluk duyuyorum.Ustelik her zaman hayran kitlemin olgunlaşmasını istemiştim.Sonunda bunu da başardım.

Soru:Onunla hala goruşuyor musunuz ?

George Michael:Neden olmasın ? Cogu kişinin sandıgı gibi birbirimize duşman degilizki.Eskisinden daha yakınız şimdi.İkimizde ileride tekrar birlikte calışmak
istiyoruz.Final konserimiz harikaydı.Rod stewart sahnedeyken hava oldukca sıkıntılıydı.Queen sahneye cıktıgında yagmur yagmıştı.Biz cıktıgımızda guneş tepemizde
parlıyordu.Sanki senenin en guzel gunuydu.Seyircimiz bize kızgın degildi,sırtını donmemişti.Şanslı cocuklardık.

Soru:Şuan Andy ne yapıyor biliyor musun ?

George Michael:Sanırım şimdi yuzlerce flim senaryosu okumakla meşgul.Hatta galiba bir flim teklifini kabul etti.Flimin adı
''Odyssey''olsa gerek.Bir de album calışma hazırlıkları var.Ben de ona parca yapıyorum.

Soru:Peki sen flim teklifi alıyor musun ?

George Michael:Alıyorum.Son iki yılda ceşitli teklifler geldi.Ozelliklede teen ager flimlerimde oynamam istendi.Ama ben bu işe girişmeye karar verdigim zaman
ufak rollerden başlamak istiyorum.Hangi rollerde başarılı oldugumu gormeli,cekirdekten yetişmeliyim.Aslını isterseniz kendimi flimlerde seyretmek hic hoşuma
gitmiyor.Cunku tipimden hic hoşlanmıyorum.Orada oturup da ''Allah'ım bu tipsiz ben miyim ?''diye kendi kendime sorma fikri pek hoşuma gitmiyor.

Soru:Başarını sence neye borclusun Michael ?

George Michael:Cok istememe.Başarılı ve sevilen bir star olmayı oyle istedim ki hayatım boyunca .Cok calıştım cabaladım.Sonra başkalarının istekleri dogrultusunda
yapmadım hicbir şeyi .Onların hoşuna gitmesi icinde degil,kendimi sıkmamak,işten bıkmamak icin yenilik peşinde koştum.Ustelik ben ayrıntılara,ufak noktalara dikkat ederim.
Başarımın sırrıda sanırım bu.

Soru:Peki son albumun hakkında ne duşunuyorsun ?

George Michael:Cok verimli bir calışma oldu.Kariyerimin en zorlu ve en onemli aşamasıydı.Başarıyla atlattım,sonuc yorgunluguma degdi dogrusu.

Soru:Son olarak gercekleşmesini istedigin bir hedefin var mı ?

George Michael:Hedefim ilk solo albumumun cok satmasıydı,gercekleşti.Benim icin onemli olan Wham'in uzerimdeki etkilerini silebilmekti.Yaşım ilerliyor.Umit ederim ki
işim ve muzigimi seven insanlar da benimle birlikte buyur.