Kapalı Carşı'daki kuyumcuda calışan 21 yaşındaki Batuhan Kurt, işe gitmek uzere evden cıktı. Gecen cumartesi saat 08.00 sıralarında Umraniye'de yuruyen Kurt, yanından gecen kimliği belirsiz bir kişinin bıcaklı saldırısına uğradı. Kalbinden yaralanan Batuhan Kurt, duştuğu yerden kalkarak koşmaya başladı. Şupheli ise olay yerinden kactı. Panikle koşan genc, annesini arayarak yardım istedi. Cevredekilerin ihbarı uzerine gelen sağlık ekiplerince Umraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Batuhan Kurt, yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri şupheliyi yakalamak icin calışma başlattı. Umraniye'de 21 yaşındaki genc, işe giderken kalbinden bıcaklandı ViDEO Batuhan Kurt'un ağabeyi Oğuz Kurt, "Dun sabah saatlerinde kardeşim evden cıkıyor işe gitmek icin. Telefonla uğraşırken bıcaklanıyor. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından iki kere bıcak darbesi alıyor. Hastaneye kaldırılıyor, hayatını orada kaybetti. Olay olduktan sonra annemi arıyor. 'Anne ben bıcaklandım, ambulansa haber verin' diyor. Annem, 'Neredesin annem' dediğinde, 'Anne ben sokaktayım' diyor. Kendisi cok temiz duzgun bir insandı. 21 yaşındaydı kardeşim. Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından cok sevilen bir cocuktu. Sucluların bir an once bulunmasını istiyoruz. Emniyet guclerinden yardım istiyoruz" dedi. Cinayet anı guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntulerde, yolda yuruyen şuphelinin karşısına cıkan Batuhan Kurt'u bıcaklayarak uzaklaştığı, yere duşen Kurt'un ağaya kalkarak yuruduğu goruluyor.