[IMG]http://img50.**************/img50/5996/4353535jr3.png[/IMG]
80'lerin ve 90'ların populer genclik dergilerinden derlenmiş birkac nostaljik goruş sizlerle...

Whitney Houston : Ben insanlar hakkında konuşmayı genelde sevmem tanıyanlar bunu bilirler ama George Michael'da beni rahatısız eden şeyler var. Tipi yada sesi değil girişimleri zekice ama bana fazla ticari muzik yazıyormuş gibi geliyor bilmem anlatabildim mi. (Bu sozlerden yıllar sonra GM ile If I Told You That şarkısını duetledi )

Boy George : Daha ilk andan itibaren kaliteli muzisyen olduğunu anlamıştım hele bir de Dont Let The Sun Go Down On Me yi ilk dinlediğim zaman nihayet karşımda ciddi bir rakip bulduğuma inanmıştım. Hala da aynı fikirdeyim. Bazı yonlerden ona gıpta ediyorum. George ile album yapmak da hoşuma giderdi doğrusu. (Şimdi birbirlerinden nefret ediyorlar )

Bob Geldof : O tam anlamıyla bir centilmendir. Etiyopya'daki aclar yararına yaptığım yardım konserlerini hatırlıyorum da, en cok cırpınan bir şeyler yapmaya cabalayan kişiydi George, ustelik tek kuruş para talep etmedi. Aynı sahneye cıktığı diğer yıldızlardan daha ustun bir kişiliğe sahipti George,o zaman fırsat bulamamıştım şimdi kendisine teşekkur ediyorum.

Brookke Shields : Cok şirin,tatlı,sempatik bir cocuk.Onunla bir sure once bir arkadaş partisinde tanıştırıldık birbirimize.İlk andan itibaren iyi bir arkadaş olurverdik. Onunla ilgili suclamalara aldırmıyorum soylentiler cok yanıltıcı. Bana erkek değil de arkadaş gozuyle bakan bir kac kişiden biri o. (Neden acaba? )

Stephanie : Evet onu beğeniyorum gercekten. Herşeyden once mesleğini fazlasıyla ciddiye alan bir profesyonel. Son zamanlarda bir biri ardına gercekleştirdiği şarkıları da tutuyorum. Bence Wham! yıllarında olduğundan daha iyi.

Kim Wilde : Sesine ve parcalarına diyeceğim yok. Yaptığı şarkılar iyi satıyor baksanıza. Ama Michael Jackson ,Aretha Franklin gibi buyuklerden medet umacığına kendi başına bir şeyler yapmaya calışsa daha iyi olur bence. Tipini hic beğenmiyorum. Fazla iddalı. Hele birde kapkara gozlukleri takmıyormu sinir oluyorum.(iyi sacmalamışsın be Kim!Al bi de benden! )

Brigitthe Nielsen : Ah cok yakışıklı bir delikanlı! Gecenlerde yaptığım bir klip calışmasını onla da yapmak isterim. Sanırım o da bu fikrime sıcak bakar..

Elton John : George Michael kendi kuşağının en gozde şarkıcısı. Ama soz yazarı olarak onu değil, Paul Mc Cartneyi tercih ederim doğrusu. Sebebini bilmiyorum belki de kendi kuşağımının sanatcısı olduğu icindir...İkisine de laf yok!

Madonna : Onun adına uzuluyorum. Sebebi şu, George ve Andrew birlikte calıştıkları sure icerisinde muhteşem bir ikiliydiler. Sembolduler. Wham! muzik dunyasının en sevilen grubuydu. Ayrılmaları yazık oldu. Evet, George tek başına da başarılı ama ne zamana kadar nereye kadar surer kestiremiyorum acıkcası.

Andrew Ridgeley : Mayolu haliyle George korkunctur neyse şaka bir yana garip bir insandır. Başkaları tarafından yonlendirilmeyi sevmez. Bu yuzden aramızda zaman zaman surtuşmeler olmuyor değil. Ama George dost canlısı bir insandır. Ne zaman başım sıkışırsa onu bulurum yanımda. George sayesinde kendimi şanslı bir insan olarak goruyorum.