Fenerbahce Teknik Direktoru İsmail Kartal, Konyaspor karşılaşmasının ardından acıklamalarda bulundu. Galibiyetle ilgili konuşan İsmail Kartal "Konyaspor'u cok iyi analiz etik. Zaten gecen sene calıştığım takım, oyuncuların coğunu biliyordum. Allah kalbimi biliyor, puan kaybedeceğimizi hic duşunmedim. Soyunma odasında 'Biz iyi takımız, tempoyu arttıralım' dedim. Macı cevirebileceğimizi anlattım. Bu taraftar bizi destekliyor. Onları mutlu edebildiysek, biz daha mutlu oluruz. Onlar icin varız. Konyaspor gibi takıma karşı cok iyi oynadık. Fenerbahce ruhunu ve karakterini gosterdik. Oyuncularımı tebrik ederim. Muhteşem taraftarına armağan olsun. Abdulkerim Bardakcı'ya da gecmiş olsun." dedi. 
Kim Min-Jae bir pozisyonda ileri cıkarken, kenarda oyuncusuyla birlikte koşması hakkında konuşan İsmail Kartal "Kim Min-Jae ileri cıkarken, ona destek vermek icin onunla koştum. Kenarda oyunu yaşıyoruz, o yuzden boyle bir şey oldu." acıklamasını yaptı. Hedefleriyle ilgili acıklama yapan sarı-lacivertli teknik adam "Uc gun takıma izin verdim, bunu hak ettiler. Milli takımlara gitmeyenler devam edeceğiz. Calışmalarımızı surdureceğiz ve ligi en ust sırada bitirmek icin elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kim Min-Jae bir pozisyonda ileri cıkarken, kenarda oyuncusuyla birlikte koşması hakkında konuşan İsmail Kartal "Kim Min-Jae ileri cıkarken, ona destek vermek icin onunla koştum. Kenarda oyunu yaşıyoruz, o yuzden boyle bir şey oldu." acıklamasını yaptı. Hedefleriyle ilgili acıklama yapan sarı-lacivertli teknik adam "Uc gun takıma izin verdim, bunu hak ettiler. Milli takımlara gitmeyenler devam edeceğiz. Calışmalarımızı surdureceğiz ve ligi en ust sırada bitirmek icin elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.