[IMG]http://img207.**************/img207/7023/fatherfiguregeorgebaneruo7.jpg[/IMG]
Onbir 1 numara hit ve dunyanın en buyuk pop yıldızlarından birisi George Michael. Ozel hayatı ile surekli gundemde olan starın, muzikal hayatı coktan bu karmaşa icinde derinlere gomuldu. Unlu tuvalet olayı bu durum icin bir miladdı.
Tum bu karmaşanın en son urunu, TV şovunda mariujana icerken "mantıklı olma sebebim" demesidir. Ve şimdi George, hayatı ve uyuşturucunun etkilerinden bahsediyor!
“Bu şeye hic başlamamayı dilerdim. Ruhumu skinleştiriyor, ama sesimi yok ediyor! Mariujana’ya bağımlıyım- hala yaratıcı kalabilmek icin.”
“İlham verici etkisi sebebiyle benim de icinde olduğum bir cok sanatcı bunu kullanıyor. Yapmamam gerektiği biliyorum. Yatıştırıcı etkisinin yanında jeton duşuruluğu de yaratıcılığı artırıyor. Bazen şarkı yazarken saatlerce doğru sozcukleri bulmak icin adeta savaşıyorum. Bu sırada bir dal yakmam 5 dakika icinde tum dizeleri bitirmemi sağlıyor! Belki de uzerimdeki bu etkisi sebebiyle şanslı hissetmeliyim, ama hala keşke hic başlamasaydım diyorum...”
George, Anselmo’nun olumuyle uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirtiyor.
“İşin garip tarafı hayatım boyunca bunlardan her hangi birini ağzıma almamış olmamdı, ta ki Anselmo’nun acı olumune dek. Fazla alkol icmem ve o zamanlar ya yatıştırıcı alacaktım yada bir dal mariujana! Yatıştıcı kullanmak istemiyorum, bu yuzden tercihimi diğerinden yana kullandım”.
“Keder en olgun histir. Bu sorunun ne zaman başladığını tam olarak belirtmek gerekirse, bu da beni olgunluğa taşıyan ilk adım olan Anselmo’nun HIV taşıdığını oğrendiğimde olmuştu. Gercek dışı gibi geliyordu. Bu olay, benim olumle ilk kontağımdı ve beni olgunluk basamağına taşıyan şeydi. Ve bu andan sonra donulemeyecek bir yoldaydım artık...”
George, onceki acıklamalarında gunde 25 dal marijuana ictiğini belirtmişti. Peki, neden bununla savaşmak istemiyor?
“Yaratıcı olmadan, gercek dunyada bir fonksiyonum olmuyor, ve marijuana uretkenliğimi koruyor. İcmeye başladığımda zaten unlu bir şarkıcıydım. Eğer en başta başlamış olsam şimdi durumum ne olurdu bilemiyorum ancak bundan iyi olacağını pek sanmıyorum, acık bir tembelliğe itiyor insanı. Eğer zirvedeyseniz zaten kolayca tatmin olabiliyorsunuz –bu kariyerin başlangıcında cok kotu bir durum.
Fakat marijuana, aptalca olsa da, kesinlikle işime devamımı mumkun kılan tek şey!
Peki, sesini etkilediği kadar hafızanı da etkilemiyor mu?
“Wham doneminden cok şey hatırlayamam fazla garip olmamalı. Cok fazla calışıyordum. Tam olarak ayıktım o zamanlar, cok farklı tecrubeler yaşadığım bir donemdi, Cin seyahati de bunlardan biri. O zamanlardan cok az şey hatırlıyorum”.
Sağlığı ve başarısına rağmen, George hayatının en guzel gunlerinin unlu olmadan onceki zamanlarda olduğu itirafında bulunuyor.
“Asla genc olmaktan hoşlanmadım! Cok bunaltıcı bir cevrede buyudum. Ozgurluğun tadını cıkarmaya başladığımda mutlu hissetmeye başladım. Hayatımın en mutlu gunleri okuldan ayrılıp iki işte birden calıştığım gunlerdi! Sinemada yer gosterici olarak calışıyordum. Bu işte cok iyiydim, surekli gulumserdim. Bunun dışında DJ’lik yaparak haftada 70 pound (140 ytl civarı) para kazanırdım. Okuldayken tatil donemlerinde de inşaat işlerinde calışırdım bir kac pound’a. Bunlar benim icin buyuk paralardı o zamanlar. Bunlar kendi hayatıma sahip olabilmemi sağlamıştı”
“Portatif DJ setini alabilmek icin 500 pound (1000 ytl) biriktirmek istiyordum. On iki zor hafta boyunca calıştım ve bu uc ay hayatımın en kotu gunleriydi. Hayal edebileceğiniz gibi, inşaat işi icin cok uygun birisi sayılmazdım! Kendi techizatımla DJ konserine gidebilmek icin ablamın beni oraya gorumesi icin bir planım vardı. O 17, bense 15 yaşındaydım”
“Gercekten bu parayı biriktirmek icin cok calıştım ama ablam ehliyet sınavından kaldı! DJ olma fikrim de bu şekilde tarih oldu. Tam bu zamanlarda, ilk gercek kız arkadaşımla 6 ay boyunca bu 500 poundu birlikte harcadık. Nasıl bir son ama!”
George, şu anda uzun sureli erkek arkadaşı Kenny ile birlikte. Ciftin bir gay evliliği yapacağı soyleniyordu.
Fakat George, bir ev kocası olmak istemiyor.
“Evin tozunu almayı severdim. Fakat bu yıl bir kez bile yapmadım bunu. Toz alırken aklıma ne geldiğini biliyor musun? Acaba Prince bunu hic yapmış mı?” dedi kahkaya boğularak...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Anket George Michael (Faith) 1987 & Michael Jackson (Bad) 1987 hangisini secersiniz..