Kahramanmaraş ’ta cocukken yapılan yanlış iğne nedeniyle vucudunun yarısı felc kalan Sadiye Dokuyucu (39), hayatını iş kazası sonucu engelli kalan Zafer Tuten (44) ile birleştirdi. Buyukşehir Belediyesi Kultur Park Hizmet Binası ’nda duzenlenen duğun etkinliğinde salona giren gelin tekerlekli sandalye ile damat ise bastonları ile geldi. Gelin Sadiye Dokuyucu, buyukşehir belediyesi tarafından duzenlenen meslek edindirme kurslarına katıldığını ve buradaki personellerle bir aile olduğunu ifade ederek, duğunlerinin belediye binasında yapılmasını istediğini belirtti. Hayallerinin gercek olduğunu ifade eden Dokuyucu, “Ben burada kursa geliyordum mudurumuz bizlere destek oldu. Duğumuzu gercekleştirdik. Belediye başkanımıza teşekkur ederiz. Ben iğne ile oluşan cocuk felci olmuştum” ifadelerini kullandı. Damat Tuten ise “Ben iş kazası sonucu omurilik felci oldum. Boyle mutlu gunumuzde yanımızda oldukları icin herkese teşekkur ederiz” şeklinde konuştu.
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Muduru Tuba Gokcen ise, “Biz de ciftimizin mutluluğuna ortak olmaktan buyuk bir sevinc duyuyoruz, Evliliklerini mutlulukla bir omur boyu surdurmelerini diliyorum" dedi. Engelli ciftin engelli arkadaşları, aileleri ve belediye yetkilileri de cifti duğununde yalnız bırakmadı.