Denizli ’nin Pamukkale ilcesinde taksi şoforu Mehmet Fuat Cotak, arkadaşı olan iki kadın yolcusunun gitmek istedikleri yere doğru hareket etti. Fuat Cotak'ın gideceği konuma metreler kala kısa sure once sollama nedeniyle trafikte tartıştığı kendisine kızan motokurye H.P. makas atarak ışıklarda durdu. Motosikletten inen H.P. ile takside bulunan surucu ve yolcular arasında tartışma cıktı. Bu esnada aractan inen kadın yolcu, acelelerinin olduğunu belirtti. H.P ’nin motosikletini cekmemesi uzerine sinirlenen kadın motoru yere duşurdu. Kufuler savuran H.P. ’ye taksi surucusu Cotak yumruk attı. Ofkeyle ayağa kalkarak motora yonelen H.P. ’yi goren yolcu ve şofor araca binerek kapıları kapattı. Eline demir sopa alan H.P. defalarca araca vururken, bir yandan da telefonla ağabeyini aradı. Bu esnada ihbarda bulunan yolcular, korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine gelen polisler ile konuşan H.P. sakinleştirilmeye calışılırken, sonradan olay yerine gelen ağabeyi ise takside oturan Cotak ’ı yumrukladı. Cotak kanlar icinde kalırken, H.P. ve ağabeyi gozaltına alındı. Olayın sollama nedeniyle başladığını ve korku dolu anlar yaşandığını belirten taksi şoforu Cotak, “Benim iki tane bayan yolcum vardı ve ayrıca bunlar arkadaşımdı. KYK ışıklarında bir motorcuyu solladım ama sol şeritten gidiyordu ama ortalamıştı yolu. Işıklara yaklaşırken sıfıra sıfır makas attı. Allah'tan araba direkt durdu, yoksa carpıyordum.
Meğer o bilerek yapmış bunu. Aractan indi direkt yanıma geldi. Oysa benim sollamamı kafaya takmış, durmadan onume onu koydu. Ama garipsiyoruz yani yolcular da aynı şekilde. 'Tamam, kusura bakma, uzatmayalım cek motorunu, acelemiz var' dedim. Uzattıkca uzattı ve yolcum buna sinir olarak cıktı dışarıya. Şahsın yanına gitti, motoru cekmesini birkac kere soyledi. 'Cekmeyeceğim lan' deyince yolcum motoru devirdi. Kadın yolcuya kufur etmeye başladı ve ben yumruk attım arkadaşa. Motora yonelip bir şey cıkaracağını anlayınca araca bindik. Levyeye benzer bir şey cıkardı ve araca vurmaya başladı. Aynayı ve ruzgarlığı kırınca camlara vurdu ve Allah ’tan kıramadı. En son artık bunun ağabeyi falan geldi. Ben ona bir şey soylediğim an arabada oturduğum sırada ağabeyi geldi ve cok sağlam bir şekilde yumruk attı. Ardından olay bu şekilde tamamlandı" dedi.