Emre Mor, Karagumruk formasıyla ilk kez hat-trick yaptığı Kayserispor macının ardından beIN Sports'a konuştu. Kariyerinin yeniden yukselişe gecmesinin tamamen futbola konsantre olması ve Karagumruk kulubu olduğunu belirten Emre Mor, "Karagumruk'e imza atma kararım ile birlikte gelen bir şey bu, tekrardan aynı performansı gostermek. Surec boyunca transferin gercekleşmesine neden olan herkese, hocalarıma teşekkur ediyor. Elimden geldiği kadar son 2 senedir sadece futbolu duşunuyorum, futbolla yatıp kalkıyorum. Neticesinde de son donemlerde boyle guzel performanslar cıkıyor. Karagumruk'le bu yola cıkmakla benim icin her şey yeniden başladı." acıklamasını yaptı. 
Emre Mor attığı uc golden favorisinin ikinci gol olduğunu belirterek, "Kariyerimin ilk hat-tricki olması nedeniyle cok mutluyum. Uc golle galibiyeti aldık cok mutluyum. En guzeli ikinci goldu, ucuncu gol biraz şanslı olduğum bir goldu. Favori olarak ikinci golu sececeğim" diye konuştu.

Emre Mor attığı uc golden favorisinin ikinci gol olduğunu belirterek, "Kariyerimin ilk hat-tricki olması nedeniyle cok mutluyum. Uc golle galibiyeti aldık cok mutluyum. En guzeli ikinci goldu, ucuncu gol biraz şanslı olduğum bir goldu. Favori olarak ikinci golu sececeğim" diye konuştu.