İstanbul Sultangazi'de Ramazan Tarbak isimli bir vatandaş, cene kayması problemi olan 18 yaşındaki kızı Zeynep Tarbak'ı ameliyat ettirmek icin 50 bin TL'ye ozel bir hastane ile anlaştı. Ameliyat oncesinde 38 bin TL odeyen Tarbak, ameliyat sonrasında ise kalan 12 bin TL'yi bulmak icin ise cevresinden borc para ve altın aldı. Eşi ile birlikte kızlarını okuldan alıp kalan borcu hastaneye odemek icin evden cıkan cift, otomobilden indikleri esnada icinde yaklaşık 12 bin TL ve altın bulunan cantayı yere duşurdu. Caddede yuruyen başka biri, cantayı fark ederek alıp yoluna devam etti. Bir sure sonra cantanın olmadığını fark eden Tarbak ve eşi cantayı aramaya başladı. Sultangazi'de guclukle toplanan ameliyat parasının calınma anı
Cantayı bir turlu bulamayan Ramazan Tarbak, son bir umut olarak cevredeki esnaf ve iş yerlerinin guvenlik kamerasını izledi. Gordukleri karşısında şaşkına donen aile, soluğu polis karakolunda aldı. Yaşanan olayı anlatan baba Ramazan Tarbak, "1 Mart tarihinde kızımın kontrolu vardı. Hastaneden gelirken diğer kızım aradı. Baba ben okuldan cıktım. Beni de alır mısınız diye. Ben de acele ile okula geldim. Durağa yanaşırken eşim acele ile aractan indi ve kucağındaki cantayı fark etmeyince yere duşurdu. Eşim okula doğru giderken biz ise cantanın duştuğunu fark edemedik.
Kızımızı alıp geldi ve eve gittik. Eve cıkarken ise cantanın arabada olmadığını fark ettik. Aradım taradım ama bulamadım daha sonra aynı yere geri dondum. Aradım ve cevredeki esnaflara sordum daha sonra bir esnaftan guvenlik kamerası goruntusu buldum. Ve eşimin aractan inerken cantayı duşurduğunu gordum. Goruntuleri emniyete verdim ve ifademi de verdim. 3 gun sonra savcılığa gittim. Orada da aynı şekilde ifademi verdim ve bana bu erken ya da gec bulunur eşkali belli dendi. Şu anda mağdurum, icinde ise 12 bin TL para bir ceyrek altın ile birlikte anahtarlarım vardı. Ben şu an cok mağdurum. Mağduriyetimin bir an evvel giderilmesini istiyorum. Para kızımın ameliyat masrafıydı. Zaten stres yaşıyordum bu ikinci stres oldu." şeklinde konuştu.